Boğazda verilen yemekli tekne turu, misafirlere eşsiz bir boğaz manzarası eşliğinde şahane bir aksam yemeği tattırmak isteyenler için hazırlanmış bir konsept tekne gezisidir. Boğaz üzerinde düzenlenecek yemekli turda, misafirler birbirinden güzel tarihi yalıları izleyerek yemek yeme zevkine varacaktır. Her türlü kutlamalarınız için tercih edebileceğiniz yemekli turlarda, her türde damak tadına hitap edecek bir menü oluşturabilirsiniz.  Yemekli boğaz turu hizmetinde misafirlere tahsis edilen açık alanlarda verilen yemek sunumlarında, oldukça farklı bir hava oluşmakta ve eşsiz bir zevk alınmaktadır.

Essiz Bir Manzaraya Karşı Yemek Ziyafeti

Teknede misafirlere birbirinden farklı hizmetler sunulur. Tamamen müşteri odaklı tasarlanan gezi tekneleri, müşterilerin gezi sırasında ihtiyaç duyacakları her türlü donanıma sahip olarak hazırlanmaktadır. Size uygun olan tekneye karar verdikten sonra, davetli listenizi oluşturarak, belirleyiniz tarihlerde misafirlerinizi teknede ağırlayabilirsiniz. Boğazda çıkaracağımız gezi turunda vereceğiniz yemek ile, misafirlere unutulmaz bir yemek keyfi sunmak için bir an önce kiralama hizmetleri ile görüşmeye başlayın.

Teknenin açık balkonunda verilen yemek hizmetinde, tamamen kıyıyı görecek şekilde hazırlanan masa dizaynı ile bütün misafirlerin kıyıyı açıkça görebilmesi amaçlanmıştır. Bu sayede yemek eşliğinde gerçekleştirilen gezintide, kıyıdan görülen tarihi yalılar ve saraylar, köprüler ve hisarlar bütün misafirler tarafından açık bir şekilde görülebilmektedir.  Denizin de tüm güzelliği ile göre önüne serildiği bu akşam yemeğinde, misafirleriniz ile unutulmaz zamanlar geçirmek için, sizde yemekli boğaz turları hizmetlerimizi değerlendirebilirsiniz.

Turda Müşterilere Sunulan Hizmetler

Yemekli tekne turu sırasında müşterilere birbirinden farklı hizmetler sunulmaktadır. Birçok Farklı konsepte sahip teknelerde dilediğiniz tasarımı hazırlamakta özgürsünüz. Kaliteli ses sistemleri ile doyumsuz bir müzik ziyafeti verebileceğiniz teknelerde, dilediğiniz canlı müzik gösterisini de hazırlayabilirsiniz. İsteğiniz halinde dansözler ile eğlencelerinizi taçlandırabilirsiniz.  Her türlü yerli şarap seçeneklerinden faydalanabilir, misafirlerinize sınırsız şarap ikramında bulunabilirsiniz. Özel olarak tasarlanmış masa ve koltuk tasarımları sayesinde konuklarınıza üst düzey bir rahatlık sunma imkânınız bulunur.  Her türlü yiyecek ve içecek ikramını sınırsız olarak sunabileceğiniz misafirlerinize, oldukça kaliteli bir yemek hizmeti sunmak için sizde bir an önce www.tekneorganizasyonu.com üzerinden tekne tercihinizi yapın.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber