mobilya 1989 yılından beri Masko mobilyacılar çarşısında hizmet veriyor. Geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hitap eden firma yenilikleri takip ederek her yıl farklı ürün seçeneklerini müşterilerine sunuyor. Kaliteli olan  mobilyaları kişilerin evlerini süslüyor. Yeni evlenenler, yeni eve taşınanlar ya da mobilyalarını yenilemek isteyenler  ürünlerini seçerek şıklık ve konforun tadına varıyorlar. Firma adını taşıyan web sayfası üzerinden de online satış gerçekleştiriyor. Web sayfası üzerinden ürün satın alan müşterilerine ücretsiz kargo hizmeti ve garantili ödeme imkanı sağlıyor.

 Mobilyaları

Yatak odaları   Sektörün öncü konumunda bulunan firma farklı ürün çeşitleriyle hizmet veriyor. Firmanın satışını gerçekleştirdiği ürünler arasında yemek odası takımları, düğün paketleri, salon takımları, köşe takımları, yatak odası takımları ve Koltuk takımları   bulunuyor. Farklı marka ve renklerdeki ürünleri tercih eden kişiler almak istedikleri ürünler taksitle de ödeyebiliyorlar. Firma müşterilerine 3, 6, 9 ve 12 taksit seçeneğini sunuyor.

Yemek Odaları

 firmasının satışa sunduğu ürünler arasında yemek odaları da bulunuyor. Kişiler şık ve konforlu yemek odalarına sahip olmak istediklerinde firmayı tercih edebiliyorlar. Firmanın yemek odası takımlarında yemek masası, konsol, konsol aynası, sandalye, ünite, gümüşlük ve vitrin gibi ürünler bulunuyor. Kişiler tercih ettikleri ürünlere göre TV ünitesi gibi eklemeler yaptırabiliyorlar. Ayrıca yemek odası takımlarında bulunan sandalye sayıları da modele göre değişiklik gösterebiliyor.

Yatak Odaları

 bir evin rahatlık aranan en önemli mobilyaları olan yatak odası takımlarını da uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle satışa sunuyor. Firmanın yatak odaları arasında kişilerin zevklerine hitap eden farklı renk ve modeller bulunuyor. Yatak odası takımlarında modele göre değişiklik göstermek üzere karyola, şifonyer, gardırop, komodin ve puf gibi ürünler bulunuyor. Takımlarda bulunan karyolalar modellerine göre bazalı veya bazasız olabiliyor.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber