Ofislerde bilgisayar başında geçirilen saatler, trafik, kalabalık, İstanbul’da hayatta kalma mücadelesi derken,gün içerisinde enerjimiz ve modumuz zaman zaman düşebiliyor ve sevdiğimiz insanlardan gelen bir sevgi sözcüğüne veya motivasyona  ihtiyaç duyabiliyoruz. Çalıştığımız ortamların aurasını bir anda değiştiren ve günümüzü güzelleştiren en etkili unsur ise bulunduğumuz yeri çiçeklendirmek ve sevdiklerimize de hediye etmek oluyor. Çoğu zaman şehirde yürüyüş yapılacak bir orman ya da çıplak ayakla yürüyebileceğimiz bir toprak bulamadığımızdan, ofisimizi çiçeklendirmek havamızı değiştirmenin en kestirme yolu oluyor. Türkiye’nin en büyük metropolü olan İstanbul’da çiçek siparişi vermek artık çok kolay! Online olarak görebileceğiniz bir çok seçenekten 5 dakikadan kısa bir sürede de İstanbul çiçek siparişi verebilir yaşam alanınızı güzelleştirmeye başlayabilirsiniz. 

İlişkinizi her zaman ilk günkü dinamiğinde ve coşkusunda tutabilmenin ve hayatınızdaki kadının kalbini fethetmenin en kilit noktası şüphesiz beklenmedik sürprizler oluyor. Gün içinde koşullarımız bunu yapmaya uygun olmasa da günlük hayatın bu koşturmacasında sevdiklerinize ‘aklımdasın’ demenin en yalın hali çiçek göndermek oluyor. 
Yüzlerindeki şaşkın mutluluğu görmek paha biçilmez. 

Sevdiklerinizi mutlu etmek ve ofislerine, evlerine renk katmak için tercih edebileceğiniz çiçeklerin başında bonsai çiçeği geliyor. Minyatür bonsai ağaçları saksılı olması sebebiyle ortamlarınıza kalıcı bir dekor oluyor. Peyzaj mimarisi ve iç tasarımların vazgeçilmezi olan bonsai çiçekleri, felsefi olarak da uyum,gelişim, hayat döngüsü ve huzuru simgeler. Bir çiçekten çok daha fazlası olan bonsai çiçekleri, aynı zaman da bir sanat olarak da bilinir. Yer kaplamayacak mini bir orman yaratarak iç açıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz. 

Bonsai çiçeği gibi diğer saksı çiçekleri olan sukulent ve terraryumlar da gözdelerimiz arasında. Rengarenk görüntüleri ve bakım kolaylığı açısından tercih edilen sukulent ve terraryumlar ışıltısıyla da enerji verir. İçinizi açan ve ortama ferahlık veren bu çiçekler, narin ve zarif çizgileriyle de huzur verir. Günün yorgunluğunu atabilmek için sürekli ilgilenebileceğiniz bu çiçeklerin boyutları büyüdükçe, daha büyük bir saksıya geçmeyi ihmal etmemek de fayda var. Geriye sadece gün ışığından yararlanabileceği ve dekorunuzu tamamlayan bir köşe seçmek kalıyor. 

Advertorial

Editör: Vitrin Haber