Resim sanatını bir sanat eserine dönüştürmek ve renklerin yoğunluğunu arttırmak için yağlı boya setlerinden faydalanabilirsiniz. Kullanımı bir hayli zevkli ve kolay olan bu boyalar, set halinde kullanıldığında ortaya çok daha etkileyici ve büyüleyici eserler çıkıyor. Set şeklinde sunulan boyaların içerisinde 12 renk boya, bir masaüstü şövale, bir tuval, bir keten yağı, bir fırça seti ve palet yer alıyor.

Yağlı Boya Modelleri

Genellikle 12 renkten oluşan yağlı boya çeşitleri set olarak temin edildiğinde kullanımı daha keyifli ve daha etkili oluyor. Palete dökeceğiniz boyaları, fırçalr yardımıyla ister tek renk şeklinde kullanabilir, ister karışımlar elde eder ve gölgeli şekilde kullanabilirsiniz. Tuvalde en güzel görünen ve uzun süre kalıcı olan bu boyalar sayesinde, resimleriniz daha da anlam kazanacaktır.

Yağlı Boya İçinde Keten Yağı

Yağlı boya renklerinin daha kalıcı olmasını ve pigmentlerinin daha fazla göz önünde olmasını sağlayan keten yağı da setin içerisinde yer alır. Tüm setler ve ek ürünler https://www.guvensanat.com/yagli-boyalar adresinde sahiplerini bekliyor.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber