Vds Sunucu Nedir? 

Vds sunucunun İngilizce açılımı, Virtual Dedicated Server şeklindedir.  Büyük bir ana sunucunun donanımsal olarak bölünerek oluşturulan daha küçük çaplı sunuculara vds sunucu denilmektedir. Bu sunucular bir birinden bağımsız olarak çalışırlar. Vds sunucuların hepsine ayrı ayrı özellik, donanım ve kullanım alanı atanmaktadır. Bu özellikler benzer olan diğer vds sunucuları tarafından kullanılamaz. 

Vds Sunucu Özellikleri 

İhtiyaca yönelik donanım ve özelliği yüklemek mümkün olmaktadır. Farklı şekillerde kullanılabilmektedir. Sitelerin yoğun kullanımına cevap verecek nitelikleri bulunmaktadır. Çok sayıda alan adı barındırması özelliği  ile ilgi çekmektedir. Farklı kullanım alanlarında farklı şekillerde değerlendirilerek kullanılabilmektedir.

Güvenli bir ortam oluşturma özelliği ile kullanıcının güvenle çalışmasına yardımcı olmaktadır. Fiziki bir sunucunun sağladığı tüm imkanları sağlama özelliği bulunmaktadır.  Yüksek performans ile çalışma özelliği sayesinde sürekli olan kullanım alanlarında ciddi derecede kolaylık sağlamaktadır. 

Vds Sunucu Kullanım Çeşitleri ve Kullanım Alanları 

• Yüksek ziyaretçi trafiğine sahip olan siteler,

• Yedek sunucu gerektiren yerler

• Küçük ve orta ölçekli kurum siteleri ana ya da yedek sunucu olarak,

• Bireysel sitelerde ana sunucu olarak, 

• Radyo ve tv yayını sunucusu olarak, 

• Bireysel ya da kurumsal mail sunucusu olarak,

• Veri tabanı sunucusu olarak kullanılabilmektedir. 

 

Vds Sunucu Kullanımı İle Kazanılacak Avantajlar Neler?

İnternet sitelerinde oluşan yoğun takipçi ve müşteri trafiğine karşı etkili çözüm olmaktadır. Bu trafiğin daha iyi ve kaliteli yönetilmesinde büyük avantaj sağlamaktadır. 

Yüksek çalışma performansı sayesinde sürekli olarak etkili bir şekilde çalışan site oluşumunda önemli rol almaktadır. İşlerin aksamadan, kesintiye uğramadan yapılmasında kolaylık sağlamaktadır. 

Güvenli ortam oluşturması nedeni ile verilerin güvenliğini sağlamaktadır. Çalışmalar ve verilerin farklı sunucu ve kullanıcılar tarafından kullanılmasını önlemektedir. 

Farklı şekillerde kullanılabilmesi sayesinde kullanıcıya her koşulda kullanılma olanağı sunmaktadır. Veri kontrol yazılımı, radyo  ve tv yayını, mail sunucusu, internet ve e ticaret sitesi sunucusu ya da yedek ve ana sunucu olarak kullanılabilmektedir. 

Çok sayıda alan adı barındırması ile çok sayıda site için ortak sunucu olarak kullanım imkanı bulunmaktadır. Profesyonel kullanım ile kullanıcısına çeşitli alanlarda avantaj oluşturmaktadır. 

Vds  Sunucu Temininde Kaliteli ve Güvenilir Hizmet 

Vds Sunucu temininde doğru ve güvenilir bir hizmet almak son derece önemlidir. İhtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak vds sunucu satın alarak işlemlerinizi güvenli bir şekilde sürdürmeniz mümkün olacaktır. Güvenilir ve kaliteli hizmet ile sizlerin en yüksek performans ile çalışan sunucuya sahip olmanızı sağlamaktayız. 

Kullanılacağı alana uygun olarak hazırlanan vds sunucunun tamamen kullanıcı kontrolünde kullanımı mümkün olmaktadır. Ayrıca destek hizmetleri ile sunucunun en ideal şekilde kullanılmasına yardımcı olmaktayız. İnternet ortamında güvenle kullanılacak vds sunucuları ile yüksek oranda müşteri memnuniyeti sağlamaktayız. 

Tüm hizmetlerimizde olduğu gibi vds sunucu satışı hizmetinde de profesyonel süreç yürütmekteyiz. Müşteri ile iletişimi en üst seviyede tutarak ihtiyacın belirlenmesi ve en etkili vds sunucuyu oluşturma noktasında koordineli çalışmaktayız. Konuda uzman olan ekip ile çalışıyor olmamız ile bu sektörde gerekli olan başarıyı elde etmekteyiz. Bu başarı ve profesyonellik ile işlerimizde güvenilirlik ve hizmet kalitesini en üst düzeye taşımaktayız. Geliştirme çalışmalarımız ile elde edilen başarının devamlılığını sağlamayı hedeflemekteyiz. 

Saygılarımızla ,

Webilox İnternet Hizmetleri&

Advertorial

Editör: Vitrin Haber