Kullanıcılar, Vodafone Net ve Turkcell Superonline'ın birbirlerinin altyapısını kullandığı internet hizmeti, 2018 yılının ocak ayında her iki firmanın yaptığı anlaşma ile almaya başlamışlardır. Peki, Vodafone fibermax nedir? Vodafone fibermax kampanyaları nelerdir?

Vodafone Fibermax Nedir?

Fibermax, Vodafone tarafından 1000 Mbps’e varan hızlarda sunduğu internet bağlantı şeklidir. Bu hizmet için kullanıcıların herhangi bir telefon aboneliğine ihtiyaçları bulunmamaktadır. Yine bir telefon aboneliğine ihtiyaç duyulmadığı gibi abonelerin hizmet için aylık ek ücret ödemelerine de gerek yoktur. Yani Vodafone fibermax kampanyaları süresi boyunca abonelerin ek ücret ödemeden telefonsuz internet hizmetinden yararlanmaları mümkündür.

Vodafone Fibermax Altyapı Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

Yine fiber internet şimdilik ülkemizin bazı illerinde sunulmaktadır. Ancak Turkcell Superonline ve Türk Telekom fiber altyapıları ile daha geniş kitlelerin bu internet bağlantısından yararlanmaları sağlanmaktadır. Vodafone fibermax’ın bulunduğu iller ise; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Diyarbakır, İzmir, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Gaziantep, Manisa, Mersin, Samsun, Tekirdağ ve Trabzon illeridir.

Fibermax altyapı sorgulama için ise arama motorlarına Turkcell Superonline fiber internet altyapı sorgulama veya Fiber internet altyapı sorgulama yazabilirsiniz. Bu sayede bulunduğunuz bölgede fiber internet altyapısı bulunup bulunmadığını öğrenebilirsiniz.

Vodafone Fibermax Kampanyaları Nelerdir?

Vodafone fibermax nedir sorusundan sonra merak edilen en önemli konu, Vodafone fibermax kampanyaları olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu anlamda fibermax kampanyası kapsamında abonelere “Eko Aile”, “Genç Aile”, “Öğrenci”, “Çekirdek Aile”, “Genç Profesyonel” ve “Dijital Aile Limitsiz” tarifeleri yer almaktadır. Bu fiber internet kampanyaları 100 Mbps’ye varan hız ve sınırsız fiber internet seçenekleri ile sunulmaktadır. Siz de süper hızlı fiber internet ile evde daha keyifli vakit geçirmek için fibermax kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler ise oldukça basittir. Fibermax altyapı sorgulama yaptıktan sonra abonelik için başvuru yapabilir, her an kesintisiz ve yüksek hız ile internet keyfi yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

ADVERTORİAL

Editör: Vitrin Haber