Vaser Liposuction, vücudun kişiyi rahatsız eden, şeklini bozan ve fazlalık olarak gördüğü yağların alınması işlemidir. Bu işlem bir zayıflama yöntemi değildir. Vaser liposuction bölgesel olarak uygulanmaktadır. Kişinin vücudunun şekillenmesini ve vücut hatlarının belirginleşmesini sağlar.

Vaser Liposuction Kimlere Uygulanabilir?

Vaser liposuction fazla kilolarından şikayetçi olan insanların bölgesel yağlardan kurtulmak için tercih ettiği inceltme yöntemidir. Vaser liposuction hamile ve yeni doğum yapan kadınlara uygulanmaz. Sağlık problemleri olan insanlarda doktorları uygun görür ise uygulanabilir. Vücudunda orantısız yağ dağılımı olan insanlara vaser lipo işlemi uygulanabilir. Bu işlem sayesinde kişiler fazla yağlarından kurtulur ve daha pürüzsüz bir görünüm elde edilir.

Vaser Liposuction Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Vaser lipo işlemini kişiler en çok kalça, karın ve bacaklar için tercih etmektedir. Bunlar dışında dudak, yanak, çene, uyluk bölgeleri için de uygulanabilir.

Oldukça başarılı bir bölgesel incelme işlemi olan vaser liposuction, vücudunun yağ doku dağılımını dengeler. Uygulanacak düzenli egzersiz ve diyet ile kişinin sağlıklı ve kaliteli yaşamasına yardımcı olur. Erkeklerde oluşabilen büyük meme problemine yardımcı olmaktadır.

Vaser Liposuction İşlem Süresi

Vaser lipo uygulaması, işlemin uygulandığı bölgenin yapısına ve büyüklüğüne göre değişkenlik göstermektedir. Fakat genellikle 1- 2 saat içinde lokal anestezi şeklinde gerçekleştirilir. Vaser liposuction ile ilgili detaylı bilgi almak için https://blancclinic.com/ adresini ziyaret edebilir, merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz.

Vaser Liposuction Cihazı

Vaser liposuction cihazı ses dalgaları ile birlikte, yağların parçalanmasında kullanılmaktadır. Ses dalgaları ile parçalanan yağ dokuları sıvılaşarak vücuttan liposuction yöntemiyle atılır.

Vaser liposuction cihazı, deri altında ultrasonik ses dalgalarının oluşturulmasıyla, deride ısınmaya neden olarak, yağların sıkılaşmasını sağlar. Bu şekilde damarlar zarar görmez ve kanama, morarma gibi durumlar minimum düzeyde yaşanır.

Lazer Lipoliz

Lazer lipoliz uygulamasında 1mm’lik iğneler tercih edilmektedir. İşlem sonrasında gevşeme ve sarkma görülen bölgeler sıkılaşmaya başlar. Lazer lipoliz işlemi ile bir seansta bölgedeki istenmeyen yağlardan kurtulmak mümkündür. Kalıcı sonuç veren lazer lipoliz yöntemi sonrasında morluk, şişlik ya da hafif ağrılar görülebilmektedir Fakat bu durum geçicidir.

Ultrasonik Lipo Nedir?

Ultrasonik liposuction işlemi 1 - 2 saat içerisinde gerçekleştirilebilir. İşlem sırasında lokal anestezi tercih edilir ve ağrı, sızı hissedilmez.

Ultrasonik liposuction sonrasında yaklaşık 3-4 kilo verildiği görülebilir. Vaser lipo işlemi ile yüzeysel olarak yağ ve yağ hücreleri alınmaktadır. Kalıcı sonuç veren ultrasonik liposuction işlemi sonrasında tekrar yağlanma görülmez.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber