tarzını benimseyen bayanlar için, en çok uzun tesettür elbise modelleri tercih edilir. Hareket rahatlığı ve bol kesimleri ile uzun elbise modelleri, her zaman farklı bir şıklık sunarlar.

Uzun Tesettür Elbiselerin Sunduğu Şıklık ve Rahatlık

Uzun tesettür elbiseler de öne çıkan olgu, rahatlıktır. Bol ve uzun kesimleri ile son derece rahat kullanılabilmektedir. Hareket etme rahatlığının yanı sıra, son derece şık tasarımlar da yer almaktadır. Uzun tesettür elbiseler, farklı takılarla çok rahat renklendirilebilirler. Altına giyilen tamamlayıcı renkte ayakkabılar ve takılan çantalarla, uyumlu kombinler yakalamak mümkündür.

Farklı Tasarımlarda Uzun Tesettür Elbiseler

Tesettür elbiselerde, farklı model ve renklerde yer alan tasarımları görmek mümkündür. Uzun elbise modellerinde, önden düğmeli, güpürlü, kloş etekli, beli kemerli tasarımlar öne çıkar. Kuşaklı modelleri, belden oturmalı ve aşağıya doğru bollaşan tarzdadır. Düz modellerin yanı sıra, desenli modeller de yer alır. Desenlerde geometrik desenler olduğu kadar, ufak motif ve çiçeklere de rastlanır. Kumaşlar ise, mevsimine göre değişen kalınlıktadır. Yaz için daha ince kumaşlar tercih edilirken, kış için kalın kumaş kullanımı görülür. Ayrıca uzun tesettür elbiselerde, farklı renkte eşarplarla da bütünlük sağlanabilir. Erkek yakalı ya da sıfır yaka modelleri de görmek mümkündür.

Önü nakış işlemeli uzun tesettür modeller, farklı renklerde yer almaktadır. Nakışlar bazen kollarda da bulunabilir. Etekleri pile olan uzun elbiseler de bayanlar tarafından, tercih edilirler. Uzun tesettür elbiseler içerisinde, kot elbiselerin de yeri ayrıdır. Spor giyinmeyi seven bayanlar için, enerjik ve rahat çizgileri bulunur. Bazı elbise modellerinde, pul işlemeler de yer alır. Görsel açıdan, daha gösterişli olan bu modeller, bayanlar tarafından tercih edilen kıyafetler arasındadır. Kimi kumaş elbiselerde, kot kullanılarak farklı bir detay konulmuştur. Uzun elbiselerde kol kesimleri de farklılık gösterir. İnci işlemeli uzun tesettür elbiseler de bazı davetler için, tercih edilen modeller arasındadır. Yaz için, farklı desenlerde şifon elbiseler bulunurken, kemerli gömlek tarzı uzun elbiseler de tercih edilebilir. Kapüşonlu uzun elbiseler de spor giyinmeyi seven tesettürlü bayanlar için, tercih edilen modeller arasındadır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber