Maskelerin kullanımındaki yaygınlık giderek artmaktadır. Hal böyle olunca çeşitli versiyonlardaki maskeler kullanıcılarına ulaşır. Fakat kişilerin hangi tip maske kullanması gerektiği bilmeleri önemli bir konudur. Kullanım alanına göre değişen maske çeşitlerinden en çok tercih edileni n95 maske ve ağız maskeleridir. N95 maskeler kişileri her türlü toz ve alerjen yapıya göre korurken, virüs salgınlarına karşı da koruyabilme özelliğine sahiptir. Üstün teknoloji ile üretilen cerrahi maske ve n95 maskelerde sayesinde kendinizi daha fazla güvende hissedebilirsiniz. Bu tip maskeler hem kişilerin kendi sağlığını hem de diğer kişilerin sağlığını olumlu yönde korur. Ağız ve burun yolu ile dağılan damlacıkları maskenin içine hapsederek, diğer kişilere ulaşmasını engeller. Bu sayede büyük oranda salgın hastalıkların önüne geçilmiş olur.

İlaçlama Yaparken Hangi Tip Maskeler Kullanılmalı?

Corona virüs tedbirlerinden bir tanesi de açık ve kapalı mekanların ilaçlanmasıdır. Eğer bu ölümcül virüsün mekanlarınıza, arabalarınıza ve bahçelerinize yayılmasını istemiyorsanız belli rutinlerle ilaçlama ve dezenfekte işlemleri yapmanız gerekir. Dezenfekte işlemi yaparken ultrasonik maske ve n95 tipi maskeler kullanmanız tavsiye edilir. Bu sayede havaya yayılan kimyasallar ile temasınız en aza indirilmiş olur.

Toptan Maske Almak Daha Avantajlı

Dünyada pek çok kişinin ölümüne neden olan bu virüsten korunmanın en iyi yöntemi elbette maske kullanmak olacaktır. Dışarıya çıkarken, işe giderken, markete ya da pazara giderken mutlaka herkeste maske olması gerekir. Burada kullanılacak maskeler toptan n95 maske olursa kişilerin sağlığı daha iyi korunmuş olur. Çünkü n95  tipi maskeler, ağız ve burun içine kaçabilecek en ufak toz ve virüsü engelleyecektir. 

Eğer iş yeri sahibi iseniz ya da market gibi alanlarda çalışan personelleriniz mevcutsa onların sağlıklarını korumak durumunda kalacaksınız. Eğer toptan ultrasonik maske alıp çalışanlarınızın kullanmasını sağlarsanız sağlının iş yerine gelmesini önleyebilirsiniz.  Yine iş yeri sahiplerine ek olarak, kişiler  de kendi sağlıklarını korumakla yükümlüdür. Bu nedenle tüm olumsuz etmenlerden uzak durmak için her gün yeni ve temiz maskeler kullanmalısınız. Maske alırken fiyatına ve kalitesine özen göstermeniz tavsiye edilir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber