14 Şubat Sevgililer Günü için hepimizin aklında müthiş romantik fikirler var ama bu fikirler için de elbette ki bütçe gerekiyor. Fakat Muhiku’nun uygun fiyatlı Sevgililer Günü hediyeleri ile sevgilimize oldukça romantik bir sürpriz hazırlayabiliriz.

Elimizi attığımız her şeyin cep yaktığı şu zamanlarda uygun fiyatlı hediye bulmak oldukça zor. Hatta karşılaştığımız abartılı fiyatlar ne yazık ki hevesimizi de kursağımızda bırakıyor. Fakat modumuzu düşürmeye ve aklımızdaki romantik fikirleri bir kenara atmaya hiç gerek yok. Çünkü sevgilinizi mutlu edebileceğiniz uygun fiyatlı en romantik sürprizler yalnızca bir tık uzağınızda.

Sevdiklerimizi mutlu edebilmemiz için var gücüyle çalışan Muhiku, Sevgililer Günü’nde de bizleri unutmuyor. Sevgiliyi mutlu edebilmemiz için çok sayıda hediye kutusu tasarlıyor. Üstelik bu hediye kutuları içerdikleri romantik parçalarla hayallerini kurduğumuz romantik ortamı hazırlamamız için de bize yardımcı oluyor.

Muhiku’nun uygun fiyatlı Sevgililer Günü hediyeleri içerisinde neler var?

Muhiku’nun Sevgililer Günü hediyeleri başlığı altında bir araya getirdiği hediye kutuları içerisinde en çok dikkat çeken parçalardan biri aşk teması ile tasarlanmış kupalar. Minimal çizgilerden esinlenerek dizayn edilen kupalar ve %100 Arabica çekirdeklerden hazırlanan filtre kahveler sevgilimizle paylaşacağımız romantik ortamda nitelikli kahve deneyimini aşk ile yudumlamamıza fırsat veriyor.

Muhiku’nun Sevgililer Günü için tasarladığı hediye kutuları tabii ki yalnızca kupa ve kahve ile sınırlı değil. Hediye kutuları içerisinde yer alan çeşitli kokulardaki aromaterapi özellikli mumlar hazırlayacağımız romantik ortama hoş kokuları ile de damga vuracak!

Muhiku’nun Sevgililer Günü hediyeleri içerisinde yer alan hediye kutularında dikkat çeken ürünler arasında kaliteli kahve çekirdeklerinden elde edilmiş filtre kahve çeşitleri ve lezzetli çikolatalar da yer alıyor. Lezzetli çikolatalar ile bir taraftan tatlı yiyip tatlı tatlı sohbet ederken diğer taraftan da farklı yörelere ait aromatik kahve lezzetleri ile mest olacaksınız.

Bunlarla da bitmiyor! Muhiku’nun Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı hediye kutularının içerisinde; kişisel bakım kozmetik ürünleri, deneyim kitleri, bardak altlıkları, renk renk çoraplar, defterler, kalemler, kitaplar ve daha pek çok ürün yer alıyor.

Muhiku’nun hazırladığı dopdolu içeriklerdeki Sevgililer Günü hediyeleri ile hayalini kurduğumuz romantik atmosferi en uygun fiyata hazırlayabilir ve sevgilimize kocaman bir mutluluk armağan edebiliriz.

Sevdiklerin ve Kendin İçin Mutluluk Dolu Bir Hediye Kutusu Hazırla!

Sevdiklerimizle neden hediyeleştiğimizi daha önce hiç düşündünüz mü? Yüzyıllardır aksamadan devam eden bu toplumsal davranış sevdiklerimizle ve dostlarımızla aramızdaki bağı kuvvetlendirir. Hiçbir karşılık beklemeden yapılan bu küçük jest sevdiklerimizin yüreğinde tarifsiz bir mutluluk oluşturur. Muhiku’nun sevgiyle hazırladığı hediye kutusu seçenekleri de bu tarifsiz mutluluğun katlanarak artmasını sağlayan benzersiz bir hediye alternatifi.

Sevdiklerimize armağan edeceğimiz pek çok hediye seçeneği mevcut fakat tek bir hediye fiyatına neden daha fazla hediye armağan etmeyelim ki? İçerisinde çeşit çeşit hediyeliklerin bulunduğu hediye kutusu seçenekleri ile sevdiklerimizin yüzündeki gülümsemenin katlanarak artmasını sağlayabiliriz. Muhiku’nun üzerine düşünülmüş ve emek verilmiş hediye kutuları da sevdiklerimize böyle bir sürpriz hazırlamak için tercih edeceğimiz ilk seçeneklerden. Her biri farklı detaylarla süslenen bu hediye kutuları ile sevdiklerimize sayısız mutluluklar hediye edebiliriz.

Muhiku’nun anneye, babaya, eşe, sevgiliye, kardeşe, kadına, erkeğe ve pek çok meslek grubuna özel hazırladığı hediye seçenekleri içerisinden kişiye özel hediyeler seçebileceğimiz gibi özel günler için tasarlanmış hediye kutuları da seçebiliriz. Muhiku’nun hediye kutusu seçenekleri ile yalnızca sevdiklerimizi değil, kendimizi de mutlu edebiliriz. Kendimize küçük bir doğum günü hediyesi alabilir ya da başarıyla tamamladığımız bir işin ardından kendimizi ödüllendirebiliriz. Çünkü kendimize aldığımız küçük hediyeler motivasyonumuzu ve modumuzu yükseltecek en güzel ayrıntılardır.

Zamansız Sürprizlerin Tek Adresi Muhiku!

Muhiku ile sevdiklerinize hiç beklemedikleri bir anda küçük bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Muhiku kısıtlı zaman diliminde zamana meydan okuyan hediye seçenekleri ile sevdiklerinizi mutlu etmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Muhiku, aynı gün ücretsiz teslimat seçeneği ile sektörde bir ilke imza atıyor. Sevdikleriniz için seçtiğiniz hediye seçenekleri ile onları aynı gün içerisinde mutlulukla buluşturuyor. Özel günleri hatırlamakta zorlananların yüzlerinde küçük bir tebessüm oluştu bile!

Diyelim ki, sabah uyandığınız zaman, akşam yakın bir arkadaşınızın doğum gününe katılacağınızı hatırladınız ve henüz hediye almadınız. Gün içerisinde yapılacak işler de hediye almanız için size fırsat tanımıyorsa hiç strese girmeyin. Saat 12.00’ı göstermeden Muhiku’dan aynı gün ücretsiz teslimat seçeneği ile hediyenizi sipariş edin ve mesai saatleri dolmadan hediyeniz kapınıza kadar gelsin. Fakat ücretsiz aynı gün teslimat seçeneğinden ücretsiz yararlanabilmek için minimum sepet tutarının 69 TL üzeri olması gerektiğini ekleyelim. 69 TL’ye ulaşmayan siparişlerde gönderim için 10 TL’lik bir ücret alınıyor.

Muhiku’nun aynı gün ücretsiz teslimat seçeneği şimdilik İstanbul ile sınırlı. Eğer İstanbul il sınırları dışında yaşıyorsanız kargo ile teslimat seçeneğini seçebilirsiniz. Türkiye’nin dört bir yanındaki insanları mutluluk ile buluşturan Muhiku, sizin de sevdiklerinizi mutlu etmek için elinden geleni fazlasıyla yapacaktır. Muhiku’nun sunduğu bu benzersiz hizmet sayesinde strese girmeden son dakika sürprizlerinin tadını çıkarın!

Advertorial

Editör: Vitrin Haber