Tester parfümlerini bilmeyeniniz yoktur. Mağazaların kozmetik reyonunda denemeniz için tester parfüm çeşitlerini görmüşsünüzdür. Bir ürünü almadan önce test edip, ona göre ambalajlı olanını satın alıyorsunuz. Test parfümlerin amacı ürünün kokusunu bilmeyenlere yardımcı olmaktır.

 Mağazamızda sizlere sunduğumuz ürünler tamamen orijinal, kendi ambalajında ve dolu haldedir. Orijinaliyle birebir aynısıdır. Tek farkı fiyat olarak daha uygun olmasıdır. Bunun sebebi de numune olarak sunulmalarından kaynaklanmaktadır.

 Tester Parfümlerle Kokunuzu Yansıtın

 Dünya markalarının sizlere sunduğu çeşitleri birbirinden egzotik çiçek özlerini barındırmaktadır. Kışkırtıcı ve baştan çıkarıcı kokularla, farkınızı gösterebilirsiniz. Parfümlerin kadın, erkek ve unisex çeşitleri bulunmaktadır. Her biri günlük kullanım ve hediye için uygundur.

 Tester Kadın Parfüm Çeşitleri Nelerdir?

 Her kadının tarzını, kokusunu yansıtacak zengin bir yelpazede parfüm seçeneği sunuyoruz. Ürünler orijinal ve özel tasarım şişelerinde tam dolu, orjinal parfüm olarak adresinize gönderiyoruz. Hangi ürünü alırsanız alın kalıcı kokusuyla gün boyu kendinizi iyi hissedeceksiniz. Öne çıkan markaları ve özlerini şöyle sıralayabiliriz;

 1- Chanel Coco Edp, 100 ml, portakal ve mandalina çiçeği, bulgar gülü, Hint yasemini özleri, vanilya, sandal ağacı karışımından oluşmaktadır.

 2- Chanel Coco Mademoiselle Edp, 100 ml yoğun bir çiçek bahçesi kokusu hakimdir. Kendini romantik ve iyi hissetmek isteyen kadınların ilk tercihi olmaktadır.

 3- Victorias Secret Bombshell Edp, 100 ml, meyvemsi, vanilya, şakayık kokularının karışımıyla tamamen baş döndürücü bir kokuya sahiptir. Her yaşta kadının tercihi olarak öne çıkmaktadır.

 Sadece kadınların değil erkeklerin de güzel kokmaya hakları vardır. Soft, romantik, kışkırtıcı kokularla hem kendinizi iyi hisseder hem de ortamda fark edilirsiniz. Hem de bu özellikleri yüksek fiyatlar ödemeden elde edersiniz. Tek yapmanız gereken sizi yansıtan kokunuzu ürünler arasından seçmektir.

 1- Bvlgari Le Gemme Onekh Edp, 100 ml,oniks, labdanum, amber esanslarının mükemmel uyumundan oluşmaktadır.

 2- Tom Ford Ombre Leather Edp, 100 ml, baharatlı kaküle, safran, tatlı zambak yasemini, paçuli, vetiver, beyaz yosun içermektedir.

 3- Giorgio Armani Acqua Di Gio Profondo Edp, 75 ml, mandalina, bergamot, biberiye, lavanta, selvi özleri içermektedir.

 Tester Unisex Parfüm Çeşitleri Nelerdir?

 Sevdiğinizle aynı kokuyu paylaşmak istemez misiniz? Eşinizle, nişanlınızla, arkadaşınızla aynı kokuyu paylaşabilir, bir kendinize bir de ona alabilirsiniz. Bunun için unisex ürünlerden birini tercih edebilirsiniz.

 1- Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait Edp, 70 ml, içerisinde narenciye, zarif yasemin, lüks safran, neşeli adaçayı, büyüleyici amber, odunsu meşe, cazibeli sedir ağacı kokuları bulunmaktadır.

 2- Bond No 9 New York Amber Edp, 100 ml, canlı rahatlatıcı ve zarif kokuya sahiptir.

 3- Tom Ford Black Orchid Edp, 100 ml, özlerinde yer alan vetiver ve paçuli esanslarıyla uyumu sayesinde hem kadın hem de erkeklerde mükemmel bir koku olarak kendini göstermektedir.

 Mükemmel Bir Hediye Seçeneği Orijinal Parfümler

 Ürünler arasında tester çeşitleriyle birlikte Bvlgari, Caroline Herrera, Tom Ford, Lancome, Chanel, Paco Rabanne, Christian Dior, Versace, Emporio Armani gibi dünyaca ünlü parfüm markaları bulunmaktadır. Tamamen orijinal olan bu ürünleri efsane günler indirimleri fırsat bilerek çok uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Böylece hem kendinizi şımartmış olursunuz hem de sevdiklerinize hediye parfüm almış olursunuz.

 Yeni yılla birlikte Sevgililer Günü de yaklaşıyor. O gün yaklaştığında hediye alma telaşına girmeden, şimdiden büyük indirimlerden yararlanıp, sevgililer günü hediyesi alabilirsiniz. Ürünlerin hepsi, orijinal kutularında özel ambalajlı olarak bulunmaktadır. Cüzi bir fark ödeyerek hediye paketi şeklinde hazırlatabilirsiniz.

 Parfümleri Nasıl Satın Alabilirsiniz?

 Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteyi ekonomik olarak sunma politikasıyla sizlere hizmet veriyoruz. Güvenliğiniz bizim önceliğimizdir. Sitemizde yaptığınız bütün işlemler, 256 Bit SSL ile güven altına alınmaktadır. Sitemizden alışveriş yapmak için ücretsiz üye olmanız gerekmektedir.

 Ücretsiz üyelik ve sorularınız için www.testerparfum.com web adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Sitemizde yer alan whatsapp hattıyla iletişim kurabilir, aklınıza takılanları sorabilirsiniz. İsterseniz 0850 885 17 02numaralı çağrı hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber