Uriage, 1992 yılından beri Dermatoloji Laboratuvarlarında geliştirilen cilt, vücut ve saç bakım markasıdır. Dünyanın en popüler dermokozmetik markalarından biri olan Uriage Türkiye’de deneyenlerin beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Her cilt tipiyle uyumlu nemlendirici, temizleme jeli, güneş bakımı, anti-aging, atopik cilt gibi birçok ürün çeşidini yelpazesinde barındırır. Ürünlerin içeriğinde cildi nemlendiren ve besleyen termal su bulunmaktadır. Tüm ürün çeşitlerini https://www.dermokozmetika.com.tr/uriage link üzerinden inceleyebilirsiniz. Uriage kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilen cilt bakım markasıdır. O halde gelin birlikte markanın en popüler ürünlerine göz atalım…

Uriage Termal Su

%100 saf ve doğal içeriğe sahip Uriage eau thermale, cildi nemlendirici, yatıştırıcı ve koruyucu özelliğe sahiptir. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. Sprey formu sayesinde yüzünüze veya vücudunuza kolay bir şekilde uygulamanızı sağlar.

Uriage Hyseac Gleansing Gel

Akneye eğilimli ciltler için geliştirilmiş temizleme jelidir. Cildi ve makyaj kalıntılarını nazikçe temizler. Uriage temizleme jeli, içeriğinde bulunan formül sayesinde cildin sebum (yağ) seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Eğer yağlı veya karma bir cilde sahipseniz bu temizleme jeli tam da size göre diyebiliriz.

Uriage Güneş Kremi

Güneş ışınlarına fazla maruz kalan ciltte leke, kızarıklık ve erken yaşlanma gibi cilt problemleri oluşur. Bu durumu önlemek için cildi korumak oldukça önemlidir. Bu nokta her cilt tipiyle uyumlu olarak geliştirilen Uriage güneş kremi çeşitlerini deneyebilirsiniz. Uriage güneş kremi, içeriğinde bulunan yüksek koruma faktörleri ile hem kendiniz hem de çocuğunuz için kullanabileceğiniz ayrı ürün seçeneklerine sahiptir. Aynı zamanda cildi güneşin zararlı ışınlarına koru korurken leke, yaşlılık belirtileri gibi cilt problemlerini de en aza indirger. Cildi onarır ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Sizde Uriage krem, anti-aging, temizleme jeli gibi tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber