İhtiyaçların sonsuz ancak maddi kaynaklarımızın sınırlı olduğu bu dönemde uygun fiyata eşya almak son derece önemli bir hal aldı. Mobilyadan küçük ev aletlerine, beyaz eşyadan elektronik aletlere kadar yüzlerce ihtiyacımızı aynı anda karşılamamız gerekmektedir. İkinci el eşya satanlar ile ikinci el eşya alan yerler arasında aracılık görevi gören Zengin Spot tüm ihtiyaçlarınız için yanınızda. Zengin Spot, yalnızca ikinci el eşya satışı yapmaz. Aynı zamanda hiç kullanılmamış ya da hala kullanılabilir durumdaki ikinci el eşyalarınızı satabilirsiniz. Zengin Spot nakit ödeme yaptığından dolayı hem fazla eşyalarınızdan kurtulursunuz hem de nakit ihtiyacınızı karşılamış olursunuz. İstanbul’un bütün ilçelerine hizmet vermekteyiz. Hem Avrupa Yakası hem Anadolu yakası bütün bölgelere servisimiz vardır. Örneğin: sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ya da bağlantısı üzerinden hizmetlerimizi inceleyebilirsiniz.

İkinci el eşya alanların en tedirgin olduğu konu nakliyedir. Bildiğiniz gibi ikinci el eşyaların nakliye ve kurulum hizmetleri sıfır eşyalardan çok daha zordur. Çünkü bu eşyalar daha önce kurulumu yapılmış ve belli bir süre kullanılmıştır. Zengin Spot, uzman kadrosuyla satış sonrası nakliye ve kurulum hizmetlerini ücretsiz olarak sunuyor. Satmak istediğiniz eşyalarınızı da adresinizde görerek en yüksek fiyat teklifi garantisiyle satın alıyoruz.

Zengin spot yalnızca ev eşyalarınızı değil, ofis eşyaları, bahçe mobilyaları, kafe ve bar eşyaları, restoran eşyaları, yazlık eşyalarınızı da satın almakta. Siz de kullanmadığınız eşyalarınızı ikinci el eşya alanlar satarak kazanç elde etmek ve ihtiyaçlarınızı çok ucuza karşılamak için Zengin Spot ile iletişime geçebilirsiniz. İster internet sitesi üzerinden isterseniz de seçkin showroomlarda hem spot hem de ikinci el eşya ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber