Kaliforniya'da kurulan ve teknik destek hizmetleri uluslararası gerçekleştirilen Aplle bu kez de Türkiye de teknik servis hizmeti vermeye başladı. 1976 yılında kurulmuş olan Apple markasının ilk ürünü kişisel bir bilgisayar (pc) idi. Şuan ise akıllı telefondan tut da portatif müzik çalar olarak ipod'a akıllı saat olan Apple watch dan akıllı hoparlör olarak homepod'a kadar hepsi mevcut.

Apple Servis

appleservisturkiye.com sitesi üzerinden Apple teknik servisi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Asıl yeri Şişli İstanbuldur. Site üzerinde servis formu bulunmaktadır. Bu formu doldurarak işinde uzman ve profesyonel olan kişiler tarafından size erişim sağlanarak detaylı bir şekilde yönlendirilip bilgi ve destek alabilirsiniz. Apple notebook servisi 3 gün içerisinde iş teslimi yapmaktadır.

Apple Türkiye Servisinden Nasıl Faydalanabilir?

Pazar günü hariç diğer günler Türkiye saati ile sabah saat 09.00 ile 18.00 arasında Apple servise ulaşım sağlanabilir. 7 24 müşteri destek hatları aktif bir şekilde çalışıyor. Mail yoluyla ulaşım sağlanabilir. Mail adresi [email protected] dur. Destek almanın başka bir yolu da online destektir. Apple Servis Türkiye sitesinin sağ üst köşesinde Apple Whatsapp online destek yazısına tıklayarak Whatsapp üzerinden soru sorabilir ve her türlü tamir bakım ve onarım işlemi yaptırabilir yada ek yani yedek parça temin edebilirsiniz. Apple Türkiye teknik servis her ilçe mevcuttur. İlçe bakımından da genel olarak her yerde bulunmaktadır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber