İzmir evden eve nakliyat firmalarından birisi olan My Nakliyat 20 yıllık tecrübesi ile Türkiye’nin enleri ödüllerinde 2021 yılının en iyi nakliye firması ödülünü aldı. Sunduğu profesyonel hizmet sayesinde %100 mutlu müşteri memnuniyeti sağlayan My Nakliyat; profesyonel ekibi sayesinde İzmir nakliye hizmetini sağlamaya tüm hızıyla devam ediyor.

My Nakliyat’ın kurucusu Mustafa Yıldız 20 yılı aşkındır verdiği İzmir evden eve nakliyat ve İzmir eşya depolama hizmetleri ile Türkiye’nin 2021 yılında enleri ödülüne layık görüldü. Geçen sene içerisinde de en iyi nakliye firması seçilen My Nakliyat’ın kurucusu Mustafa Yıldız ile röportaj yapıldı. Mustafa Yıldız önümüzdeki sene de ödülü almak için çalışmalara tam hızda devam edeceklerini ve profesyonel olarak sundukları hizmetten asla vazgeçmeyeceklerini açıkça dile getirdi.

Profesyonel Hizmet; %100 Müşteri Memnuniyeti!

2001 yılı içerisinde Mustafa Yıldız ve yabancı ortakların girişimi sonucunda sadece bir kamyon ile kurulan My nakliyat 20 yılda verdiği profesyonel hizmetle %100 müşteri memnuniyetini yakalamaya devam ediyor. 20 yılın sonunda araç kitlesini attıran ve çalışan personellerini profesyonelleştiren Mustafa Yıldız ve yabancı ortakları her daim güven kazanmak için çalıştıklarını dile getiriyor.

“Biz 2001 yılı içerisinde My Nakliyatı kurduğumuzda sadece bir kamyonete sahiptik. Yıllar boyunca azimle ve sistematik bir şekilde çalıştık. Her zaman önceliğimiz müşterilerimin memnuniyeti oldu. Çalışmamızın ödülünü geçen sene olduğu gibi bu senede aldık. Bu ödüle layık görüldüğümüz için çok gururluyuz. Bu ödülü sadece kendimiz için değil; bütün ekip arkadaşlarımız için de aldık. Çünkü biz bu ödülü hep beraber aldık. Çalışan personellerimize profesyonel destekleri için buradan teşekkürlerimi iletiyorum.” sözlerini dile getiren Mustafa Yıldız İzmir eşya depolama da bir numara olduklarını konuşmasının sonuna ekledi.

“Zirvede Olmak Yetmiyor!”

Zirvede olmanın yetmediğini dile getiren Mustafa Yıldız her geçen gün kendilerini daha çok geliştireceğini dile getirdi. “ Zirvede kalmaya devam etmek istiyoruz. Bu nedenle daha iyilerini başarmak için hizmet kalitemizi arttırmak müşterilerimizin güvenini daha derinden yakalamak istiyoruz. 20 yıldır firma geleneklerimizden asla kopmadık ve kopmayı düşünmüyoruz. Yürüdüğümüz bu yolda tutunduğumuz gelenekler bizi her zaman başarıya doğru yürüttü. Şimdi ekip arkadaşlarımız ile zirvede olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Cümlelerini dile getiren Mustafa Yıldız gelişmeye sürekli bir şekilde devam edeceğinin de mesajını verdi.

4 bin Müşteri Anketinden %98 Olumlu Sonuç!

Markalarını oldukça dikkate aldığını dile getiren My Nakliyat kurucusu Mustafa Yıldız yapmış oldukları 4000 kişilik müşteri anketinde; %98’lik dilimden fazlasının kesinlikle veya muhtemelen hizmetlerini arkadaşlarına ya da akrabalarına tavsiye edeceklerini dile getiriyor. Müşterilerin her zaman verilen hizmetten daha iyisini hak ettiğini düşünen Yıldız; gelişmeye asla ara vermeyeceklerini ve firmalarını büyütmek için elinden geleni yapacaklarını da konuşmasına ekledi.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber