Uzun süredir çocuk sahibi olmak için uğraşıyorsunuz ve bir çok yöntem denemenize rağmen bebek sahibi olamıyorsanız, haberimiz ile birlikte, yeni gelişen modern tıbbın faydalarını görecek ve Kıbrıs tüp bebek merkezi ile tedavi olabileceksiniz. Tüp bebek tedavi yöntemleri ile ilgili araştırma yapanlar bilir ki Kıbrıs Tüp Bebekmerkezleri alanında en gelişmiş ülkelerin ve tabii ki kullanmış oldukları teknolojiler ile anne ve baba adaylarının kurtarıcısı olmaktadır. 2006 yılından beri bu sektörde bulunan ve kendini ispatlamış alanında uzman doktorları ve kaliteli ekipmanları ile hizmet veren Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi için adresine girebilirsiniz. 

Tedavi İçin Kıbrıs Tüp Bebek Kliniği

Kıbrıs'a nasıl gideceğinizi düşünmenize hiç gerek olmadığı gibi, orada nasıl kalacağınız yani konaklayacağınız dahi CyprusIvf tarafından hazırlanmaktadır. Tüp bebek tedavisi uzun soluklu bir tedavidir. Tamamen doktor kontrolünde yapıldığı için sürekli hastaneye gidip gelmek zorundasınız. Ancak en iyi imkanlar sizin için düşünülmüş ve size göre planlama yapılarak her türlü detay düşünülmüştür. Tüp bebek merkezi olarak kendini ispatlamış olan Cyprus IVF Tüp Bebek Merkezi ortaya koyduğu başarılı çalışmalar ile dünyanın her yerinden hasta kabul etmeye devam etmektedir. Özellikle Kıbrıs tüp bebek fiyatları da uygun olduğu için, daha rahat bir şekilde tedavinizi yaptırmış olacaksınız. 

Tüp Bebek Tedavisinde Dikkat Edilecekler

Kıbrıs tüp bebek merkezi ile tedavi olmaya karar verdiyseniz. İrtibat kurun ve gerisini onlara bırakın. Siz sadece tedavinize odaklanın. Hastaneniz sizlerin geliş gidiş uçak biletlerinizi, kalacağınız otelleri, kaldığınız otel ile hastane arasındaki ulaşımınız her şeyi sizin için planlıyor. Merkezi ilk aradığınız  andan itibaren sizinle görüşen personel sizin için tüm detayları araştırmakta size en uygun imkanları sağlayarak tedaviniz bitip evinize dönene kadar sizinle birlikte olmaktadır. Kıbrıs tüp bebek fiyatları tüm bunlara dahil olmasından dolayı, tüm endişelerinizi bir kenara bırakarak tedavi sürecine odaklanacaksınız. Kıbrıs tüp bebek fiyatları ile ilgili net bilgiler almak isteyen okurlarımız tıklayabilirler.

Çocuk Sahibi Olmak İçin Tüp Bebek

Herhangi bir belge talep etmeyen Kıbrıs'a kimliğiniz ile gelebilir, en iyi otellerde konaklayarak kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği için restoran, yöresel yemekler, modern banyo, yüzme havuzu, lobi, kütüphane, okuma ve TV odaları, ücretsiz internet erişimi, bar, bistro, canlı müzik, bahçe parkı, şehir merkezine ücretsiz servis gibi hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Tedaviye başlarken muayenenizi gerçekleştiren doktor tarafından size tüm bilgilendirmeler yapılmakta ve psikolojik olarak da tedaviye hazır olmanız sağlanmaktadır. Kıbrıs tüp bebek merkezi tüm bunları en iyi şekilde organize ediyor olmasından dolayı, hastanın psikolojik olarak tedaviye hazır olması tedavinin başarısı için çok önem arz etmektedir. Muayene ile birlikte yapılan değerlendirmeler sonucunda hastanın tüp bebek tedavisine uygun olduğu değerlendirilirse ilaç planlaması yapılır. İlaç planlaması her hasta için ayrı ayrı planlanır ve en uygun tedavi yöntemi programlanır.

Uzman Cerrahları İle CYPRUS IVF

Anne adayından alınan yumurta hücreleri ile baba adayından alınan  sperm hücreleri laboratuvar ortamında birleştirilir ve embriyoların gelişmesi beklenir. Belli bir gelişim süreci geçiren ve tutunma yeteneği gelişen embriyolardan en kaliteli olan seçilir ve anne rahmine aktarılır. Bu aşamaya kadar olan tedaviye tüp bebek tedavisi adı verilmektedir. Uygun Kıbrıs tüp bebek fiyatları ile birlikte, bir çok farklı tedaviyi de burada yaptırabilir ve sorunlarınızı da en kısa sürede aşabilirsiniz. 

Tüp Bebekte Cinsiyet Seçimi

Tüp bebek tedavi yöntemlerinden bir diğeri de cinsiyet seçimi olmaktadır. Bazı çiftler özellikle il çocuklarının belli bir cinsiyette olmasını isterler. Tercihlerine göre kız ya da bebek dünyaya getirmek onlar için çok önemlidir. Ya da birkaç tane çocuğu olmasına rağmen kız ya da erkek bebek dünyaya getirememiş olan çiftlerde de belli bir cinsiyete özlem duyulmaktadır. Bu tür çiftlerin de ihtiyaçlarını düşünen ve onlar için cinsiyet seçimi tedavisi uygulayan Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi ile hücrelerdeki tüm kromozomlar değerlendirilerek istenilen cinsiyetin seçilmesi sağlanır.

Bebek Cinsiyet Seçimi

Eğer çiftlerden birinde ya da her iki çifte de verimli olmayan sperm ya da yumurta hücreleri hastalığı söz konusu ise sperm donasyonu ya da yumurta donasyonu da hizmetler arasında yer almaktadır. Bazı hastalarda kendilerinden alınan hücrelerde bebekte bir takım hastalıklara neden  olabileceği değerlendirilmekte bu nedenle bu hücreler kullanılmak yerine donörlerden temin edilen hücreler kullanılmaktadır. Bebek sahibi olabilmeniz için tüm tedavi yöntemleri olarak en iyi hizmeti sizlere sunan cinsiyet seçimi hizmeti ile tüm taleplerinizi yerine getiren tüp bebek merkezi ile siz de bu başarıya ortak olun. Hastalar ne kadar başarısız sonuçla karşılaşır ve ne kadar hayal kırıklığına uğrarlarsa tüp bebek tedavisi o kadar zor hale gelmektedir. Aklınıza takılan tüm sorulara cevap bulabileceğiniz, tedavi görmüş hastaların merkez ile ilgili yorumlarını okuyabileceğiniz, merkez ile irtibat kurabileceğiniz web sitesini sizinle paylaştık.

 

ADVERTORİAL



 

Editör: Vitrin Haber