Akıllı telefonların ekranını daha büyük hale getirmek ve video, resim gibi görselleri daha keyifli şekilde izlemek için kullanılan Crazy Screen pek çok sevilen özelliğe sahiptir. Öncelikle bu ürün on iki inç genişliğine sahiptir ve bu sayede her yere kolaylıkla taşınabilir. Ürün hakkında detaylı bilgi https://crazyscreenturkiye.com/ adresinde var olup almak isteyenler buradan da alabilirler. Crazy Screen kullanılarak büyütülen görüntü HD kalitesinde olup izleme esnasında herhangi bir sorun yaşanmaz. Bu nedenle dileyen herkes bu ürünü satın alıp kullanabilir. Aynı zamanda kolay kullanım imkanı da sunan Crazy Screen dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede ürünün kullanım ömrü daha da uzun olmaktadır.

161 gram ağırlığında olan Crazy Screen geniş ekran üzerinde televizyon keyfi yaşamaya olanak sağlar. Kullanımı için pil ya da buna benzer malzemelere ihtiyaç duyulmayan bu ürün görüntüyü altı kat büyütebilir. Ürüne ait ekran ve stand genişliğine bakıldığında her bir ebatın rahat kullanım sağlayacak şekilde tasarlandığı görülebilir. Bunların haricinde Crazy Screen yapısı itibariyle devreilmez, düşmez ve koyulan yerde sabit olarak kalabilir. Stand şeklinde tasarlanan bu ürün üzerinde akıllı telefonu koymak için özel bir bölüm vardır. Her telefonla uyumlu olması sayesinde bu stand dilyen herkes tarafından rahatça kullanılabilir. Crazy screen kullananlar bu ürünün büyük bir kolaylık sağladığını ifade etmekte siz ne düşünüyorsunuz.

Stand şeklinde olan ve katlanabilir özelliği bulunan Crazy Screen kolay bir kullanıma sahiptir. Ürün kullanılmak istendiğinde ilk olarak stand açılır ve ön kısımda ekranın kendisi arka kısımda ise telefonun koyulacağı bölme yer alır. Daha sonra büyük ekranda izlenmek istenen resim, video ya da herhangi bir görsel akıllı telefon üzerinden açılır ve telefon standın üzerinde yer alan ilgili bölmeye yerleştirilir. Görüntü otomatik şekilde Crazy Screen ekranına yansıyacaktır. Görüldüğü üzere Crazy Screen kullanımı son derece pratik ve basittir. Kullanım ya da buna benzer konular ile ilgili olarak merak edilen bir durum olduğunda ürünün resmi satış sitesinde yer alan irtibat bilgilerinden yetkili kişilere ulaşılabilir.

Akıllı telefonlarda ekran boyutları genellikle standart olup belli bir boyutun üzerine çıkılmaz. Dolayısıyla özellikle telefondan film ya da dizi izleyecekler için bu ebatlar yeterli gelmeyecektir. Bu durumun önüne geçmek ve dizi izlemeyi daha keyifli hale getirmek adına ürün satın alınıp kullanılabilir. Ürün satın alındıktan sonra crazy screen 3d ekran için ekstra bir çaba göstermeye gerek yoktur. Katlanabilir standın üzerinde telefon koyulacak kısım özel olarak ayrılmıştır ve izlenmek istenen görüntü telefondan açılarak telefon bu bölüme yerleştirilir. Bu amaçla kullanmak üzere başka bir ürün satın alındığında bağlantı kablosu, pil ya da buna benzer ürünlere ihtiyaç duyulurken Crazy Screen için bunlara gerek yoktur.

ADVERTORİAL

Editör: Vitrin Haber