Evden eve Trabzon sektöründe eşyanın güvenliği ilk önemli aşamadır. Güvenilir yöntemlerle gerçekleştirilen bu hizmette, paketleme, asansörlü araçla indirme ve istifleme konusunda çözüm odaklı hareket edilmektedir. Keşif hizmeti, bu sektörde ilk önemli adımdır. Bu aşamada alınacak tedbirler ve kararlar, taşıma işleminin güvenli bir şekilde gerçekleşmesinde önemli rol oynamaktadır.

Ücretsiz Keşif Hizmeti

Tecrübeli elemanlar bu aşamada eşyanızı incelemektedir. Kamyon, kamyonet ve tır gibi kapalı kasa yük araçları içerisinde en uygun seçenekler bu aşamada tercih edilmektedir. En uygun aracın tercih edilmesinden sonra, eşyanın özelliğine uygun paketleme malzemesi tercih edilmektedir. Paketleme elemanı da bu aşamada önemlidir. Paketleme malzemesi, elemanlar ve diğer bütün seçenekler bu aşamada belirleniyor. Eşya sigortalama, sözleşme imzalama ve ücret tespiti keşif elemanları tarafından takip ediliyor. Pencere, kapı ve diğer girişler bu aşamada inceleniyor. Koridor genişliğini inceleyen evde eve Trabzon ekipleri, taşıma esnasında problem meydana gelecek aksaklıkları not etmektedir.

Asansörlü araçla, kapalı kasa araç yan yana park etmek zorundadır. Bunun için bu iki aracın yan yana sığacağı boşluk da keşif ekibi tarafından tespit ediliyor. Bütün bu işlemlerden sonra ücret tespiti gerçekleşiyor. Ücret tespiti, tercih edilen hizmet seçenekleri, eşyanın taşınacağı adresin uzaklığı ve tercih edilen yük aracı kategorisinde değişiklik gösteriyor.

Eşya Kutulama ve Marangoz Hizmeti

Taşınması gereken eşyanın taşınacak pozisyona getirilmesi, bu aşamanın en önemli konusudur. Kırılabilir eşyaların kutulanması, çizilme ihtimali olan eşyaların özel balonlu naylonlarla sarılması, paketleme hizmetinin en önemli konusudur. Cam, porselen, elektronik cihaz ve benzeri hassas eşyalar için özel kutulama işlemi gerçekleştirilmektedir.

Marangoz hizmeti, dolap, raf, kitaplık ve benzeri eşyaların parçalara ayrılması işlemidir. Parçalara ayırma işleminin ardından dolaplar balonlu naylonlarla sarılmaktadır. Balonlu naylonlarla sarılan dolap parçaları kapalı kasa araçlara özenle yerleştirilmektedir. Marangozlar parçalara ayrılan dolapları yeni adreste tekrar birleştirmektedir.

Ağır Eşyalar İlk Aşamada İndiriliyor

Bu sektörde ağır eşyaların indirilmesi en zor işlemlerden biriydi. Asansörlü araçların çıkmasıyla bu iş çok kolay oldu. İlk aşamada buzdolabı, çamaşır makinesi ve derin dondurucu gibi ağır eşyalar indiriliyor. Kapalı kasa aracın en altına mukavemeti yüksek eşyalar indiriliyor. En üst kısma ise kırılma ihtimali yüksek araçların kutuları yerleştiriliyor. Bu işlemde eşyaların dayanıklılığı belirleyici rol oynamaktadır. En hassas eşya kutuları en üstte en güvenli noktalara yerleştiriliyor. Trabzon evden eve nakliyat sektöründe uzman elemanlar pratik çözüm üretiyor.

Yeni Adrese Eşya İndirme İşlemi

Eşyaların indirilmesinin ardından kapalı kasa araç yola çıkıyor. Yeni adresinize gelen kapalı kasa ve asansör aracı yan yana park ediyor. Kapalı kasa araçtan eşyalar asansöre yükleniyor. Kısa sürede eşyalar yeni adrese çıkarılıyor.

Daha detaylı bilgi için Özge Nakliyat’ın web adresini ziyaret edin en iyi teklifleri şimdi alın!

www.ozgenakliyat.com

Advertorial

Editör: Vitrin Haber