Tester Parfüm/ Ucuz Parfüm/Kalıcı Parfüm

Tester Parfüm

de orijinal parfümdür. Şişeleri orijinal parfüm ile aynı boyutta olur. Tester parfüm kutularının üzerinde yazılan yazılar parfümle ilgili bilgilerdir ve parfümün satışının yapılmadığı ya da yapıldığı aynı zamanda da şişenin tanıtım ürünü için olduğu yazılıdır. Tester parfüm orijinal parfüm örneği olduğu için müşterilere kullanım sırasında fikir vermede büyük kolaylıklar sağlar. Bu bilgiler orijinalindeki farkı göstermesi içindir. Bazen taklit ürünler tester olarak satışa sunulmaktadır. Buna dikkat edilmelidir. Sitemizde böyle yanıltmalara rastlanılmaz.

Ucuz Parfüm

Sitemizdeki indirimleri takip ederek sahibi olabilirsiniz. Ama sağlık açısından çok ucuz bulunan parfümler iyi sonuç doğurmamaktadır. Bu sebepten ötürü erkekler ve kadınlar da satışı sitemizde yapılan orijinal parfümlerden birini kullanmalıdır. Ucuz parfüm için site seçiminde güvenilir bir link bulunmalıdır. Sitemizdeki parfümlerin fiyatları da başka satış yerlerine oranla oldukça büyük avantajlar içermekte ve fiyat konusunda oldukça ekonomiktir. Sitemizdeki tüm parfümler güvenle rahatça kullanılacak bir parfümdür ve herkesin kullandığı ve tercih edeceği bir ucuz parfüm çeşidine sahiptir. Bu konuda firmamız güven vermektedir.

Kalıcı Parfüm Nedir? Nasıl Kullanılır?

Aslında kalıcı parfüm diye bir şey yoktur. Parfüm kokudur. Neyden ve nasıl yapılırsa yapılsın parfümün ömrü kısadır. Orijinal parfümlerin de kalıcılık süresi farklı farklıdır. Bazıları 15 dakika bazıları yarım saat sürebilir.

Parfüm Bedenin Hangi Noktalarına Sıkılır?

Eğer parfümün kalıcılığını ve tazeliğini korumak istiyorsanız temiz bedene ve giysilere de sıkılması gerekir. Kalıcı parfüm olması için temiz bedene bilek içlerine, dirsek içlerine,  diz arkalarına, kulak arkalarına sıkılmalıdır. Ancak bu şekilde parfümünüze diyebilirsiniz.

Parfümlerin insanlara yakışıp yakışmaması durumu sıklıkla konuşulur. Bu kişinin duruşu, kültürü, giysi seçimi ve özellikle karakteri ile ilintilidir. Eğer canlı karakterdeyseniz hafif kokular seçilmelidir. Eğer sakin bir karakterdeyseniz örneğin odunsu kokular seçilebilir. Tabii parfüm seçimleri yaş ile de ilintilidir. Şeker kokuları gibi kokular genelde genç yaşta olanlar için tercih edilebilir. Seçimler konusunda birkaç deneyim yaşadıktan ve birden fazla insanı tepkilerine baktıktan sonra karar verilebilir. Ama tabii öncelik sizin burnunuzun nasıl bir koku aldığı ve rahat olup olmadığınızla ilgilidir.

 

 ADVERTORİAL



 
Editör: Vitrin Haber