Günümüzde tüm tesisat, tesisat temizleme makinası sayesinde daha kolay ve hızlı temizlenebilmektedir. www.kampa.com.tr web sitesi üzerinde verdiği hizmetlerinde tüm havalandırma ve sulama sistemleri için gerekli olan teçhizat teminini gerçekleştiriyor. Temizleme işlemlerinde, özel kimyasallar kullanılarak detay temizleme yapıyorlar.

Tesisatı Temizlenmesi

Online satış sitesi olarak hizmet veren bu internet sitesindeki temizleme makineleri ile tesisatlar ve petekler güvenli bir şekilde temizlenebiliyor. Makineyi tesisata uygun bir yerden bağlantı yapıyor, tesisat içerisindeki suyun boşaltılmasını, temizlenmesini ve tekrar suyla doldurulmasını sağlıyor. Bağlantı yaptığınız noktadan tüm tesisat içerisini kimyasallar yardımı ile rahatlıkla temizleyebiliyorsunuz.

Kampa firması sitesinde, garantili ve kaliteli ürünlere yer veriyor. Temizleme makinelerinde yüksek performanslı motorlar kullanıldığını, motor özelliklerini sitesinde paylaşarak müşterilerini doğru bilgilendirmektedir. Tesisat temizleme makinası, uzun süre sorunsuz kullanılabilecek bir şekilde tasarlanmış ürünlerdir.

Makine Ekipmanları

Kampa; Web sitesi üzerinden satışa sunduğu, tesisat temizleme makinası satın alan müşterilerine ürünü teslim ederken tüm ekipmanları ile birlikte teslim etmektedir. Ürün paketi içerisinde, temizleme makinesi, 2 adet 2.5 metre uzunluğunda hortum, 1 adet tahliye hortumu 3 metre uzunluğunda, sepet filtre ve makinanın rahat hareket etmesi için iki adet tekerlek bulunuyor. Sitede temizleme makinası ürününü seçtiğinizde, sizi ürün sayfasına yönlendiriyor ve ürüne ait tüm özellikleri gösteriyorlar. Buradan ürünlerin özelliklerini inceleyerek, satın almak istediğiniz ürüne karar verebiliyor, siteden online olarak satın alabiliyorsunuz.

Satın Alma

Tesisat temizleme makinası ya da diğer ürünleri satın almak istediğinizde, web sitesi üzerinden ürün seçimi yaparak, hemen satın al işlemlerine devam edebiliyorsunuz. Firma, iletişim bilgilerinden kendilerine ulaşan müşterilerine ve internet sitelerindeki teklif iste formunu doldurarak ürünler için fiyat isteyenler için özel teklifler hazırlıyorlar. Ürün sayfasından satın alma işlem adımlarını yürütebiliyorsunuz. Ürün seçimi yaptıktan sonra, ürün teslim adresini, iletişim bilgilerinizi yazarak, ödeme işlemleri bölümüne geçebiliyorsunuz. Firma aldığınız ürünleri sizlere ücretsiz kargo ile gönderiyor. Satın alma işlemlerini yapabilmeniz için siteye üye olmanızı istiyorlar.

Daha detaylı bilgi ve tesisat temizleme makinaları hakkında daha detaylı inceleme için : www.kampa.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber