Tek taş yüzük bayanların severek kullandığı bir aksesuar olup farklı modelleri içerisinde barındıran bir takı türüdür. Tek taş modelleri arasında beşgen taş, kare taş, yuvarlak yaş, ince çerçeve, kalın çerçeve, sade tek taş ve pırlantalı tek taş gibi bayanların ilgisini çekecek yüzük Modelleri vardır. Genelde evli bayanlar tarafından tercih edilen tek taş yüzük modelleri altın sarısı ve gümüş rengi gibi farklı renk tonlarını da içerir.

Tek taş yüzük satın alırken parmağın ölçüsüne ve yüzüğün tasarımına dikkat etmek gerekir. Yüzüğün kullanışlı olup olmaması, pırlanta taşlarının düşüp düşmeyeceği ve parmağa büyük gelip gelmemesi gibi kriterler oldukça önemlidir.

Tek Taş Yüzük Fiyatları

Tek taş yüzük fiyatları çeşitli kriterlere göre farklılık gösterir. Yüzüğün çapı, üzerinde bulunan pırlanta taşlarının sayısı ve yüzüğün gramı gibi etkenler fiyatlarını etkiliyor. Ancak tarzınıza göre bir tektaş yüzük beğenerek fiyatları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Sizler de farklı tek taş yüzük fiyatlarını görmek ve satın almak istiyorsanız https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tektas-yuzukler sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber