Ege Tur Nakliyat, parça eşya taşıma alanında faaliyet göstermekte olan bir nakliye firmasıdır. Firmanın merkezleri ise; İstanbul, İzmir ve Bodrum’da bulunmaktadır. Her gün, bu illere nakliye hizmeti sunmakta olan Ege Tur Nakliyat ayrıca Türkiye’nin her köşesine nakliye hizmeti vermektedir. Firmanın, uygun fiyatlı tek parça eşya taşıma ya da parça eşya taşıma hizmetinden yararlanmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey iletişime geçmek ve rezervasyon yaptırmaktır.

Tek Parça Eşya Taşımada Neden Ege Tur Nakliyat?

Tek parça eşya taşımada tek adresiniz Ege Tur Nakliyat, çünkü firma, bu alanda hizmet vermekte olan tek firmadır. Ege Tur Nakliyat, diğer nakliye şirketleri gibi, az eşya taşınmasına rağmen müşterilerinden yüklü meblağlar istemek yerine, tek parça eşya taşıma sistemini uygulayarak müşterilerinin ekonomisini de düşünmektedir.

Ayrıca Ege Tur Nakliyat, alanında tek olmasının da dışında, sunduğu hizmetin kalitesi ile de tercih edilen bir firma olmaktadır. Tüm eşyaların taşınma faaliyetleri, korunaklı özel kasalar içerisinde yürütülmektedir. Örneğin; İstanbul Bodrum parça eşya taşıma hizmeti alan bir kişi, özel ve korunması gereken eşyalarını özel olarak tasarlanmış kasaların içerisinde taşıtabilmektedir. Ayrıca, askılı taşıma sistemi ile de tekstil ürünleriniz, kabanlarınız, takım elbiseleriniz kırışmadan yıpranmadan taşınabilmektedir. Ege Tur Nakliyat, müşterilerine eşsiz bir taşınma deneyimi sunmaktadır.

Ege Tur Nakliyat’ta VİP Eşya Taşıma Hizmeti

Sektöre, parça eşya taşıma işini kazandıran Ege Tur Nakliyat, aynı zamanda VİP taşıma hizmeti ile de öncülüğüne devam etmektedir. Geniş araç filosu arasında yer alan panelvan araçlar ile az eşyalı taşıma hizmeti özel olarak sunulabilmektedir. Parça eşya taşıma, birden çok kişinin eşyalarının bir arada taşınması mantığına dayanmaktadır. Bu nedenle, az eşyasını başka kişilerin eşyaları ile birlikte taşınmasını isteyen kişiler Ege Tur Nakliyat’ın bu hizmetinden yararlanabilmektedir. Tüm sorularınız için 444 9 069 çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber