Taksitle araba almak isteyen insanların büyük kısmı sıfır araç fiyatlarından yakınıyor. Ülkemizde sıfır araç almak gerçekten oldukça zor, hem araçların çok yüksek fiyatlar ile satılması hem de araç alırken konulan vergiler nedeniyle sıfır bir araç almak gerçekten imkansız hale gelebiliyor. Hayalinde sıfır araç almak olan ancak fiyatlardan dolayı geri çekilen insanlarda 2. El araç piyasasına yönleniyor.

Sıfır araç fiyatlarının yüksek olması nedeniyle 2. El araçlara olan ilgi artıyor. Bu nedenle ister istemez 2. El araç piyasası da yükseliyor. Kısaca belirtmekte yarar var ki insanlar için araç sahibi olmak her geçen gün zorlaşıyor. Kredi çekerek araç almak isteyen insan sayısı son dönemde çok fazla artmaya başladı. Bu gibi nedenlerle araç alma konusuna sıcak bakmayan ve borca girmek istemeyen insanlara özel olarak Vakıfevim harika fırsatlar sunuyor.

Vakıfevim Taksitle Araba Sahibi Yapıyor

Vakıfevim ile taksitler şeklinde ödeme yaparak araç sahibi olabiliyorsunuz. Bu sistem ile araç alan binlerce insan var. Kredi çekmeden peşinatınız olmadan kendi beğendiğiniz aracı alabilirsiniz. Vakıfevim şubelerine gelerek ne kadar bütçe ile araç almak istediğinizi belirtin ve sonrasında aylık yapacağınız ödeme miktarını görüşün.

Kesinlikle Vakıfevim sizlerden peşinat talep etmiyor. Ancak isteğe bağlı olarak peşinat ödemek isteyenler olur ise Vakıfevim’e bu konuda başvurarak peşinat da verebilir. Peşinat verenler araba taksitlerini daha çabuk şekilde bitirir ve daha ufak miktarlarda ödeme yaparlar. Vakıfevim birikim sistemi bu alanda kesinlikle çok daha iyi olacaktır. Araç almak isteyen insanlar için krediye bulaşmadan çok hızlıca kullanılacak bir sistemdir.

Senet, kredi faizleri ya da farklı durumlar yoktur. Araç bedeliniz ne kadar ise o kadar ödeme yapar ve aracınızı satın alırsınız. Aylık olarak kendi belirlediğiniz ödemelerin yapılması da tamamen size kalmış. Aylık olarak 1000 TL ödemek istiyorum ya da 1.500 TL ödemek istiyorum gibi beyanlar vererek araç sahibi oluyorsunuz. Vakıfevim sayesinde değeri 50 bin lira olan bir araca 50 bin lira ödersiniz. Banka faizleri ve kredileri ile uğraşmazsınız.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber