Anne ve babaların, üstüne titredikleri çocukları için her şeyin en iyisini istediklerini biliyoruz. Bebeklikten itibaren çocukların giysileri en zevkle alışveriştir. Çeşit çeşit model, minik minik elbiseler, etekler, pantolonlar, gömlekler büyük bir heyecanla seçilir ve denenir. Bazen kararsız kalınır, bazen renk beğenilmez.

 Bebek ve Çocuk Giyimi

 Bebek ve çocuk giysisi konusunda uzmanların da söyleyecekleri bir çift sözleri bulunmaktadır. Bebek ve çocuk sağlığı bakımından giydikleri giysilerinin sağlığa uygun olmasına dikkat çekmektedirler. Sentetik olmayan kumaşlar, sağlığa aykırı olmayan kimyasal boyalar ve mümkün olduğunca üreticisi bilinen, güvenilir yer ve markalardan satın alınmasını önermektedirler.

 Bebeklerin ciltlerinin daha hassas olduğu gözetilmelidir. Giysilerinin bebek giyim şartlarına uygun olması gerekmektedir. Hızlı büyüyen bebeklerin tulumlarının, iç giyimlerinin yaş ve kilolarına uygun olması şarttır.

 Bebek iyim ürünleri satın alınırken gösterilen hassasiyet çocuk giyim eşyaları içi de gösterilmelidir. Supermino, çocukların en sevdiği çocuk giyim markasıdır. Çocukların beğenilerini karşılayan rengarenk giysileri, model ve markaları ile geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Bu sezon da heyecanla yeni ürünleri beklenen Supermino, bir kez daha müşterilerini sevindirdi.

 Süpermino Yeni Sezon Ürünleri Rengarenk

 Süpermino, yeni sezonda da bebek giysilerinde çok şirin tulumları, takımları, patiksiz altları, şort ve t-shirtleri ile göz doldurmaktadır. Beyaz, krem, sarı, ekru, indigo gibi çok geniş bir renk skalasında 0-36 ay yaş gurubu ile 1 yaş bebeklerine çok özel kıyafetler sunmaktadır.

 Çocukları bu sezon birbirinden güzel tasarım kıyafetler beklemektedir. Dalmaçyalı, Aslan Kral, Hello Kitty, Mickey Mouse desenli birbirinden şirin çocuk elbise etekler, elbiseler, tişörtler, yelek ve takımlar minikleri beklemektedir. Süpermino, hem kız çocuklarının hem erkek çocuklarının beğenecekleri yüzlerce model kıyafeti bu sezonda uygun fiyatlarla satışa sunmuştur.

 Süpermino Çocuk Kostümleri

 Süpermino markasının en çok takip edilen ürünleri şüphesiz çocuk kostümleridir. Çocukların heyecanla bekledikleri ve gözlerini alamadıkları bu kostümler de satışa sunulmuştur. Bu sezonda, Disney Prenses Rapunzel kostümünden Spiderman, Disney Frozen kostümüne, Black Panther kostümünden Spıderman kostümene kadar çeşit çeşit kostümler minik hanımlar ve beylerin beğenisine sunulmuştur.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber