Profesyonel anlamda Sultanbeyli nakliyat işlerinde hizmet veren Aykul nakliyat, kurulduğu günden bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu birçok iş neticesinde üst düzey tecrübeye sahip olmuştur.

Profesyonel hizmet anlayışı ile hareket eden Aykul nakliyat edinmiş olduğu bu tecrübe ile işlerinizde en önemli çözüm ortağınız olarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve sürekli kendini geliştiren personeli ile nakliyat hizmeti sunan firmamız, Sultanbeyli evden eve nakliyat işlerinizin yanı sıra, ofis taşımacılığı, parça eşya taşımacılığı, büro taşımacılığı, fabrika taşımacılığı, banka taşımacılığı, değerli evrak ve eşya taşımacılığı gibi farklı birçok alanda nakliyat sektöründe hizmet vermektedir.

Firmamızın sunmuş olduğu temel hizmet kollarından bazıları, şunlardır.

Asansörlü Sultanbeyli Nakliyat Hizmeti

Sunmuş olduğumuz asansörlü nakliyat hizmeti ile, eşyalarınızın çok kısa bir sürede pratik bir şekilde taşınmasına olanak sağlamaktayız. Dış cephe asansörleri ile eşyalarınızın bina içinden değil bina dış cephesinden taşınması neticesinde, komşularınızın gürültüden rahatsız olmasının önüne geçilmektedir. Aynı zamanda bina içi taşımacılığında iç asansörlerin ve merdiven başı duvarlarının zarar görmesinin de bu sayede önüne geçirmektedir.

Sigortalı Nakliyat

Sigortalı nakliyat hizmeti kapsamında tüm eşyalarınız, taşınma süreci boyunca değerinden sigortalanmaktadır. Böylelikle nakliye esnasında eşyalarınızın herhangi bir şekilde zarar görmesi durumunda, oluşacak maddi zarar sigorta şirketi tarafından karşılanmaktadır.

Eşya Ambalajlama Hizmeti

Sultanbeyli nakliyat işlerinizde sunduğumuz eşya ambalajlama hizmeti, müşterilerimizin talep etmesi halinde verilen hizmetlerden birisidir. Bu hizmet neticesinde tüm eşyalarınız özel ambalajlama malzemeleri ile profesyonel bir şekilde ambalajlanarak, en ideal şekilde taşınmaktadır.

Demontaj ve Montaj Hizmeti

Aykul nakliyat olarak verdiğimiz hizmetler arasında yer alan demontaj ve montaj hizmeti, eski yerinizdeki avize ve şofben gibi sabit eşyalarınızın profesyonel bir şekilde sökülerek, yeni yerinizdeki yerlerine montaj edilmesini kapsamaktadır. Yine müşteri talebi doğrultusunda vermiş olduğumuz bu hizmet sayesinde, eşyalarınızın amatör uygulamalar nedeniyle zarar görmesinin önüne geçmektedir.

Sizde her zaman en kaliteli hizmeti sunarak müşteri memnuniyeti kazanma çabasında olan Aykul taşımacılık Sultanbeyli nakliyat hizmeti almak istiyorsanız, müşteri destek hattımızı arayarak tüm işleriniz için daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

​​​​​Advertorial

Editör: Vitrin Haber