En sevdiğiniz oyunlarda eğlenceli vakitler geçirmek için genelde takım oyunlarını seçmeyi mi istiyorsunuz? Knight Online, Mafia 4, Counter Strike ilk akla gelenler arasında yerini alıyor. Bu gibi oyun çeşitleriyle beraber binlerce oyun arasında istediğiniz oyunları satın alma konusunda Steam platformunu tercih edebilirsiniz.

Steam sayesinde satın aldığınız oyunlarla ilgili olarak istediğiniz her zaman online oyunların içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Birçok oyun ile edineceğiniz harika deneyimler dışında ise oyunlardaki karakteriniz için bir sürü güçlü deneyimler elde eder, oyun içi para birimlerine sahip olarak isterseniz oyun karakterinizi güçlendirebilirsiniz.

Dilediğiniz her zaman Steam üzerinde oyunlar indireceğiniz gibi Oyunfor platformu üzerinde de oyun içi satın alımlarla alakalı olarak istediğiniz şekilde online oyunlara yönelik para türlerinden satın alabilirsiniz. Örneğin, Pubg Mobile UC dediğimiz Unknown Cash satın almayı bu platformda yapabilirsiniz. Midasbuy internet sitesinden de hızlıca oyuncu numarası ile sizlere verilecek olan e-pin ile anında eşleştirme yapabilir, oyun içinde kullanılabilir satın alımlar için parayı oyuncu hesabınıza yükleyebilirsiniz. Karakter gelişiminde bu tip oyun için kullanılan paralar satın almak mümkündür.  League of Legends oyunu için LOL RP ile bu oyundaki karakterinizi güçlendirir, başarılı bir seviyede güçlü bir karakter yaratmış olabilirsiniz.

Çevrimiçi oyun platformları denildiğinde bugün ilk akla gelen markalardan biri Steam platformu olurken bir diğeri de mobil oyunlardır. Binlerce oyun arasında istediğiniz gibi eğlenceli vakitler geçireceğiniz şekilde oyunları hemen hesabınızda koleksiyonda tutmak için indirebilirsiniz. Güzel vakit geçirme konusunda zengin bir oyun koleksiyonu oluşturmak için, binlerce oyun arasında cüzdanda bakiye varsa hızlıca oyunlarınızı indirebilirsiniz.

Birçok oyun platformu yanı sıra Steam’da istediğiniz şekilde oyunları cüzdan bakiyesine göre indirmek için Steam cüzdan kodu ile kodları indirerek, hesabınıza yükleme yapmanız gerekir. Yükleme yaptıktan sonra farklı tutarlarda oyun fiyatlarıyla beraber istediğiniz şekilde yükleme yapabilirsiniz. Steam parası kullanarak istediğiniz gibi para yüklemelerinizi yapabilir, yükleme seçeneği arasında bulunan Steam cüzdan kodlarında ise 10 TL’den 200 TL’ye kadar ki seçeneklerde de binlerce oyunlar arasında seçimlerinizi yapar, indirebilirsiniz. İstediğiniz gibi oyun içi para birimleri dahil olmak üzere kullanabilir, birçok çeşitlilikte de oyunlar bulabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber