Speakingline, ana dili İngilizce olan kişilerle bağlantı kurarak pratik yapmanızı sağlayan bir platformdur. İngilizcenizi geliştirebilmenizin en kolay yolu olan bu sistem ile kolaylıkla pratik yapabilir, profesyonel bir konuşmacı olabilirsiniz. Eğer siz de İngilizcenizi pratik yaparak geliştirmek isterseniz Speakingline.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Speakingline Sistemi

Speakingline ile istediğiniz zaman istediğini yerden ders saatini kendiniz belirleyerek eğitim alabilmeniz mümkündür. Sertifikalı eğitmenler sayesinde direkt olarak canlı bağlantı ile İngilizce pratiği yapabilirsiniz. İngilizcenizi geliştirmek için yüksek ücretler ödemenize ya da yurt dışı seyahati planlamanıza gerek kalmadan hizmet parmak uçlarınıza kadar gelmektedir. Her ne kadar İngilizce eğitimi temel seviyede alınsa da geliştirilmesi için ayrı yöntemleri denemek gerekmektedir. Bu sebeple de hem zamandan hem de maddi açıdan zarara uğramak söz konusudur. Speakingline sistemi ile daha az para harcayarak ve konforunuzdan ödün vermeyerek İngilizceyi ana diliniz gibi konuşmanız mümkün olmaktadır.

Speakingline Eğitmenleri

Eğitim danışmanlarımız sertifikalı ve profesyonel kişilerden oluşmaktadır.  Ana dili İngilizce olan eğitmenlerimizin sizi yönlendirmesi ile İngilizce pratik yaparak bu dili öğrenebilmeniz mümkün hale gelmektedir. Günlük alt limit 10 dakika olarak belirlenmektedir. Çünkü konuşmanın belirginleşmesi için minimum konuşma süresi 10 dakikadır. Sizin isteğiniz doğrultusunda eğitmenlerimiz ile 20 dakika, 40 dakika ya da 60 dakika boyunca İngilizce pratik yapabilmeniz mümkündür. Speakingline ile saat ve gün belirleyerek eğitmenlerimizden eğitim alabilir, en kısa sürede bir İngiliz gibi İngilizce konuşabilirsiniz.

Speakingline Ücretleri

Speakingline bünyesinde verilen eğitimler, dakika ve gün bazında ücretlendirilmektedir. Konuşma paketi alımları daha uygun fiyata geldiğinden dolayı, paket alımlarını tercih edebilirsiniz. Birinci pakette; haftada 3 gün günde 10 dakika aylık olarak 228 TL, ikinci pakette; haftada 3 gün günde 10 dakika 3 aylık ücreti 193.8 TL, üçüncü pakette ise; haftada 3 gün 10 dakika konuşmak 6 aylık paket kapsamında 136.8 TL olarak güncellenmiştir. Fiyatlar belli zamanlarda farklılık gösterebilmektedir. paket alımı yapmak istememeniz doğrultusunda kayıt formu oluşturarak canlı bağlantı sağlayabilir, eğitimde olmayan bir eğitmenimiz ile hemen kontak kurabilirsiniz. Birebir konuşma sağlayabileceğiniz bu platform ile kısa sürede İngilizceyi öğrenmiş olmanın mutluluğunu yaşayabileceksiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber