Şantiyelerde ya da atölyede çalışan personellerin iş kıyafetlerini giymesi gerektiği için metal soyunma dolabına ihtiyaç vardır. İş kıyafetlerini giydikten sonra kişisel ve değerli eşyalarını saklamak için soyunma dolabına koyup kapısını kilitleyebilir. Her atölye , şantiye ve fabrikanın bu dolaplardan bulundurması gerekir. İş güvenliğine göre her çalışanın kendine ait 1 dolabı olması gerekiyor.

Kişi sayısının fazlalığına göre farklı modellerde metal soyunma dolabı tercih edebilirsiniz. Spor salonlarında ya da askeriye gibi döngünün fazla olduğu yerlerde sağlam malzemeden yapılmış metal giyinme dolabı tercih edilmelidir. Soyunma dolabı ölçülerini ve fiyatlarını görmek için yandaki linke tıklayınız. Soyunma dolapları tek kapılı , iki kapılı , üç kapılı , dört kapılı ve altı kapılı olmak üzere beş farklı modeli bulunmaktadır. Tüm dolaplarda havalandırma panjuru , isimlik ve asma kilit sistemi mevcuttur. Dolap içindeyse asma aparatı ve ayakkabılık yeri vardır. Personel soyunma dolapları bir çok modeli içinde barındırır. Teknolojinin gelişmesiyle 8'li metal soyunma dolabı, 12'li çelik soyunma dolabı gibi bir çok farklı yeni model ortaya çıkmaktadır.

Kişi sayısının fazla olduğu yerde dayanıklılık ve güvenilirlik sıkıntısı yaşamamak için metal soyunma dolaplarını tercih edebilirsiniz. Dışarıdan alınan darbelere ve yüksek ısılara karşı dayanıklıdır. Sunta ve diğer benzeri dolaplara göre daha sağlamdır.

Standart olarak RAL 7035 GRİ renkte üretilmektedir. Bu rengi isteğinize göre değiştirebilirsiniz. İstenilen boy ve ebatta üretimi mevcut olan bu çelik dolap kullanım alanı oldukça fazladır. Bu alanlar arasında alışveriş merkezleri , spor salonları , hamam , askeriyeler , atölyeler gibi yerlerde kullanılır. İşçi soyunma dolapları modellerinde markadan markaya iç dizayn farklılık gösterebilir. Örneğin kimi firmalar soyunma dolaplarının içine elbise askı kancası koyarken kimi firmalar askı borusu koymaktadır. Fakat genel itibariyle birbirine benzerlik gösterir. Kilitli metal dolaplar asma kilit veya anahtarlı kilitli dolap olarak üretilir. En ekonomik çözüm yolu olması nedeniyle asma kilit genel olarak tercih edilir. Müşteri isteğine bağlı olarak elektronik şifreli kilit veya dokunmatik ekranlı kilit mekanizması da kullanılır. Klasörlerin arşivlenmesi için çelik dosya dolabı kullanılması ofis için zorunluluktur. Dosya dolabı fiyatları için yandaki adrese tıklayınız. Evrakların düzenli bir şekilde ofis ortamında saklanması ve kaybolmasını önlemek çalışanların asli görevidir. Bunun içinde kilit metal dosya dolaplarına ihtiyaç bulunur. Bu dosya dolapları içerisinde seyyar rafları bulunan, rafların taşıma kapasitesi yaklaşık 25 kg olan, anahtarlı kilitli çelik dolaplardır.

Soyunma dolabının dışında firmalar en çok dosya dolabını tercih etmektedirler. Dosya dolapları 4 raf 5 gözden oluşmaktadır. Her bir rafın taşıma kapasitesi 45-50 kilogram arasındadır. Dosya dolaplarını günümüz çağında evde de kullanabilirsiniz. Ev ortamında çalışma olanağı fazlalaştığı için dosyalar evde bulunuyor. Evdeki düzeni sağlamak ve dosyaları saklamak için bir dolaba ihtiyaç duyulur. Evinizin dizaynına göre dosya dolabı tercih edebilirsiniz.

Atölye ortamlarında genellikle çalışma yapabilmek ve takımların düzenli bir şekilde saklanması için çalışma tezgahı tercih edilir. Metal çalışma tezgahları çekmeceli, panolu, aydınlatmalı, raflı ve dolaplı olarak üretilir. İhtiyacınıza göre bir takım özellikler eklenip çıkarılır. Atölye çalışma masaları 50x50 kutu profilden üretilir. Kaynaklıdır, demonte değildir. Ve uzun seneler kusursuz bir şekilde kullanıma uygundur. Elektrikçi atölye çalışma tezgahları için vermiş olduğumuz adrese tıklayınız.

Dosya dolabı ve soyunma dolabı satın almak için internette araştırma yapmanız gerekebilir. Sizin için önerebileceğimiz tek firma Engin Metal’dir. Bu firma 45 yıldan fazladır bu sektörde olup işini layıkıyla yerine getirmektedir. İmalatçı firma olması nedeniyle ofisiniz ve fabrikanız için istediğiniz metal dolap üretimini yapmaktadır. Metal dolaplar özelleştirebilir ürün olması ve demir olması nedeniyle oldukça popülerdir. Sizin isteklerinizi en uygun ve sağlam malzemelerden yaparak memnun kalmanızı sağlayacaktır. Detaylı bilgi için mail ya da arayabilirsiniz.

Bu bir Advertorial haberdir

Editör: Vitrin Haber