Japonya kökenli dünyanın en ünlü teknoloji şirketlerinden biri olan Sony her zaman en kaliteli ürünleri sunmaya gayret etmesi sayesinde uzun yıllardan beri marka değerini korumayı başarmıştır. Bunun yanı sıra, şirket servis konusunda da en doğru hizmeti verme amacını taşımaktadır. Bu anlamda, sonyservisturkiye.com, Sony marka cihazların tamirini garantili olarak yapıyor. Sony müşterileri, Sony laptop servisi için firmadan destek alabileceği gibi, pek çok konuda firmadan destek alıyor. Sony laptop veya Sony marka akıllı telefon tamiri firma tarafından yapılıyor.

Sony Teknik Servis Hizmetleri

Firma, alanında uzman personelle faaliyetlerine devam ediyor. Bu uzmanlık, Sony marka cihazların, tamirinin doğru ve garantili olarak yapılmasını sağlamaktadır. Firma, Sony notebook servis olarak hizmet verdiği gibi başka alanlarda da hizmet veriyor.

Firma;

- Sony oyun ürünleri tamiri

- Sony projektör tamiri

- Sony lcd monitör tamiri

- Sony tablet tamiri

Firmanın sağladığı hizmetler arasında yer almaktadır. Türkiye genelinde hizmet veren firma, marka imajı açısından %100 müşteri memnuniyeti sağlamayı amaçlamaktadır.

Sony Teknik Servis Avantajları

Firma, Sony notebook servisi olarak kaliteli hizmet vermektedir. Profesyonel ve yenilikçi bir ekiple çalışan firma, tüm cihazların tamirini en doğru şekilde tamamlıyor. Bunun yanı sıra, firmanın uzmanları, 7/24 destek veriyor. Öte yandan Türkiye genelinde, ücretsiz kargo hizmeti veren, firma orijinal yedek parça temini konusunda müşterilerine çözüm ortağı oluyor.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber