Ergonomik tasarımı ve yüksek kalitesi ile Sony kulaklık emsalleri arasında öne çıkmaktadır. Kullanıcılar için kablolu ve kablosuz kulaklık modelleri sunmaktadır. Kablolu modeller cihaza kablo ile bağlanır. Kablo ile hem bağlantı kurulur hem de kulaklığın ihtiyacı olan enerji sağlanır. Yeni nesil teknolojilere göre daha geride kalmıştır ancak uygun fiyatları sayesinde halen kullanıcılara hitap eder.

Sony Kablosuz Kulaklık

Kablosuz kulaklık modelleri ise kulak içi ve kulak üstü olmak üzere çeşitlere ayrılır. Kulak içi modeller oldukça küçüktür ve kulağın içine takılır. Duymayı engellemez, son derece rahat ve kullanışlıdır. Kulaktan kolaylıkla düşmez. Kulak içi kulaklık modelleri sağ ya da sol kulak için olabileceği gibi her iki kulak için de olabilecektir. Özellikle yoğun iş temposu olanlar, sık sık telefon görüşmesi yapanlar bu modelleri tercih eder. Cihaz ile bağlantı Bluetooth üzerinden kurulur ve enerji ihtiyacı batarya ile şarj edilerek sağlanır.  Kablosuz Sony kulaklık tamamen kablosuz ve özgür bir deneyim sunar.

Sony Kulak Üstü Kulaklık

Sony kulaklık modellerinden bir diğeri ise kulak üstü kulaklıklardır. Bu modellerde her iki kulak için yastıklı ve kulağı çevreleyen kulaklıklar bulunur. Bu iki kulaklık ise başın üzerinden geçen bant ile birbirine bağlanır. Hem kullanışlı hem de oldukça şıktır. Kablolu ve kablosuz modelleri vardır. Sony markalı ürünler hem dayanıklı hem de kullanıcı dostudur.

Siz de tüm sony kulaklık modellerine https://www.desibela.com/sony-kulakliklar adresinden erişebilir ve ürünleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber