Kurulumundan bu yana yarım asırdan fazla bir zaman geçmiş olan Yenmak Kahvecioğlu Ailesi tarafından kurulmuştur. Kurulumundan bu yana attığı her adımla daha iyi bir iş çıkarmayı başaran Yenmak motor parçalarının üretim, satış ve pazarlama işlemlerinde oldukça başarılı bir isimdir. Kurulum tarihi 1965 olarak bilinmektedir. Ayrıca sahip olduğu tüm bilgi ve tecrübe birikimini de en doğru şekilde kullanmaya özen göstermektedir. Yenmak sürekli olarak alanında daha iyi bir iş çıkarmak ve daha iyi bir hizmet sunmak için özenli adımlar atmaktadır.

Krank piston gibi ürünlerde aradığınız kaliteyi var eden, bulunan kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermeyen Yenmak, yurtiçi ve yurtdışında aktif bir hizmet vermektedir. Bağımsız motor tedarikçisi olarak aldığı saygı da hizmetlerinde önemsediği değerlere uyumlu olarak hareket etmesinden kaynaklanmaktadır. Zaten bu yüzden oldukça özenli adımlar atarak ilerlemektedir. Hatta hizmetleri ve müşteri ilişkilerinde de güveni ön planda tutmaktadır. Yenmak sahip olduğu tüm başarılarında kendi çalışma prensiplerine ve ilkelerine olan bağlılığını yansıtmaktadır.

Parça Tedariğinde Yenmak Garantisi

Hizmetlerine hem yurtdışı hem de yurtiçinde aktif olarak devam eden Yenmak farklı beş kıtaya hizmet götürmektedir. Bu aşamada da satış ve pazarlama faaliyetlerinde müşterilerine değer vermeyi ihmal etmeyen, müşterilerinin önceliklerini önemseyen bir firma olarak anılmaktadır. Piston ölçüleri konusunda da aradığınız isim olmasının yanında kendi farkını belli edecek, uzmanlığını kanıtlayacak gerekli sertifikalara da sahiptir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber