Erkek gömlek günlük yaşamda erkek kullanıcıların en çok tercih ettikleri ve severek giydikleri erkek üst giyim ürünleri içinde yer alır. Erkeklerin giysi dolaplarının olmazsa olmaz parçalarından olan gömlekler işte, okulda, parti ve özel günler, kutlamalar da dahil olmak üzere her yerde giyilebilen kıyafetler olmaları ile bilinir. Satın alınan şık bir gömlek içine düz bir kazak ya da body giyilerek işte ya da okuluna giderken günlük hayatta kullanılabileceği gibi şık bir kravat ile kombinlenerek partiler ve düğün, nişan gibi özel günlerde de giyilir. Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan bu kıyafetlerin uzun kollu, kısa kollu, desenli ya da düz renklerde olan birçok modeli bulunur.

Erkek Gömlek Modelleri

Erkek gömlek modelleri genelde gömleğin üretildiği kumaşın özelliklerine, renk, desen gibi dış tasarım özelliklerine ve gömleğin kol boyu bilgisine göre değişebilir. Oldukça fazla çeşidi bulunan erkek gömleklerinin yaz aylarında ve sıcak günlerde giymek için üretilen kısa kollu ya da kış aylarında ve soğuk günlerde giyilen uzun kollu modelleri bulunur. Gömleğin hangi sezon için üretildiği genelde kol boyunun uzun ya da kısa olması üzerinden anlaşılabilir.  Bazı gömlekler özellikle de günlük kullanıma uygun olacak şekilde pamuklu kumaşlardan yapılır. Spor şık bir tasarıma sahip olan bu modellerin oduncu tarzında olan kareli ve renkli modelleri bulunur. İş ve özel günler tercih edilen gömlek modelleri ise genelde daha az kırışan, şık kumaşlardan yapılır.

Erkek Gömlek Fiyatları

Erkek gömlek fiyatları, gömleğin markasına, kumaş bilgisine, renk, desen ve tasarım gibi dış tasarım özelliklerine ve gömleğin üzerinde kullanılan cep, zımba, düğme gibi ek unsurların varlığına bağlı olarak birbirinden farklı olur. Erkek gömleği fiyatları genelde marka bilgisine göre değişir. daha bilinen erkek giyim firmalarının ürettiği ve tasarladığı erkek gömleği modelleri daha yüksek değere alıcı bulur. Cimri.com’da her bütçeye ve her ihtiyaca uygun erkek gömleği modellerine tek tık ile ulaşabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber