Hava şartlarını en çok hissettiğiniz yer şüphesiz cildinizdir. Özellikle dudaklarınız soğuk ve sıcak havadan kolayca etkilenen narin bir yapıya sahiptir. Soğuk havalarda dudak bakımına ekstra özen göstermek pürüzsüz ve sağlıklı dudakların ilk adımıdır. Çoğunlukla dudaklar kuru ve sert hava nedeniyle kolayca çatlar ya da pul pul bir görünüm alır.

Soğuk hava şartlarında dudaklarınız için özel olarak hazırlanan bakım ürünlerinden yardım alabilirsiniz. Saniyeler içinde yumuşaklığını hissettiren dudak bakım kremleri sayesinde kolayca iyileşme sağlayabilirsiniz.

Havaların soğuması ile birlikte dudaklarınızda kuruma ve çatlamalar başlayabilir. Böyle anlarda önlem alarak dudak bakımı yapabilirsiniz. Renkli ve hoş kokulu dudak bakım kremi seçenekleri arasından cildinize en uygun ürüne kolayca karar verebilirsiniz. Dudak bakımını doğal yöntemlerle yapmak isteyenler için bal, şeker ve zeytinyağı mucizesi etkili bir yöntem olabilir. Bal ve şeker ile dudak peelingi yapabilir ve ardından dışarı çıkmadan dudak bakım kremi uygulayabilirsiniz.

BioNike Proxera Lip Balm Nemlendirici Dudak Stiği 4,5 ml

Kuru ve çatlamış dudaklarınıza kısa sürede nüfuz eden BioNike Proxera Lip Balm Nemlendirici Dudak Stiği ile etkili bir bakım yapabilirsiniz. Özel içeriği ile karşınıza çıkan BioNike Proxera Lip Balm Nemlendirici Dudak Stiği ideal boyutu sayesinde uzun süreli bir kullanım sağlar. Yıl boyunca tüm soğuk havalara karşı BioNike Proxera Lip Balm mucizesini deneyebilirsiniz. Dudaklarınız için gereken nemlendirme ve koruma desteği lip balm içerisinde standart olarak yer alır.

Bepanthol Lipstick Spf 30 4,5 gr Dudak Bakım Kremi

Yumuşak ve pürüzsüz bir dudağa sahip olmak için belli dönemlerde ekstra korumaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Özellikle soğuk havaların gelişi ile birlikte Bepanthol Lipstick Spf 30 Dudak Bakım Kremi gerekliler listesindeki yerini alır. Bepanthol dudak bakım kreminin özel içeriğini ve etkisini anında dudaklarınızda hissedebilirsiniz. Kısa sürede nüfuz eden bu dudak bakım kremi sayesinde yumuşak ve parlak dudaklara sahip olabilir.

Provitamin B5, balmumu ve E vitamini içeren formülü her koşulda kurumuş dudaklarınızı kısa sürede canlandırır. Çatlamış dudaklarınıza gereken bakımı ve nem desteğini Bepanthol Lipstick Spf 30 ile verebilirsiniz.  Aynı zamanda UVA ve UVB ışınlarına karşı ekstra korumaya sahip olabilirsiniz.

Dudak bakım ürünleri, cilt bakımı ve daha fazlasına www.dermoailem.com/ adresinden ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz.

Bu bir Advertorial haberdir

Editör: Vitrin Haber