• Üç ayrı parçadan oluşan set halinde satışa sunulmakta olan sixpad bulunduğunuz her ortamda rahat kullanım imkanı sağlayan bir egzersiz aletidir.
  • Göbek, bacak ve kol kaslarını çalıştırmak için geliştirilmiştir. Kolay kullanım imkanı sağlaması ihtiyaç duyduğunuz her durumda ara vermeden egzersize devam etme imkanı sağlamaktadır.
  • Vücuda temas edecek şekilde uygulama yapılması gerekmektedir.
  • Kıyafetlerinizin altında rahatlıkla kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.
  • Ufak titreşimler ile kasların uyarılmasını sağlayarak bu şekilde sıkılaşmalarına yardımcı olmaktadır.
  • Dört ayrı program üzerinden kullanım imkanı sağlar.
  • Ayarlanabilir hız seviyesi istediğiniz seviyede kullanım imkanı sağlamaktadır.
  • Kalem pil ile kullanıldığından cihazda herhangi bir sorun yaşamadan uzun süreli kullanım imkanı elde edebilirsiniz.
  • Evde, yolda, okulda bulunduğunuz her ortamda kıyafetlerin altında kullanabileceğiniz ürünü günde 20 dakika kullanarak daha fit bir vücuda sahip olabilirsiniz.
Sixpad Nasıl Kullanılır?

Bay ve bayanlar için kullanıma uygun olan egzersiz aleti gün içerisinde 20 dakika kullanılması yeterli olmaktadır. Düzenli şekilde uygulama yapılması kısa süre içerisinde istediğiniz gibi daha fit bir vücuda sahip olmanızı kolaylaştırmaktadır. Kıyafetlerin altına yerleştireceğiniz ürünü kol, bacak ve göbek kaslarını üzerinde kullanabilirsiniz.

Seçmiş olduğunuz program ve hız seviyesine göre cihazı çalıştırabilirsiniz. Özellikle başlama aşamasında en uygun program seçeneğini ve en düşük hız seviyesini ayarlamanız zaman içerisinde arttırarak daha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır. Kolay kullanım imkanı sağlaması isteyen herkes tarafından tercih edilmesini sağlamaktadır.

Sixpad Kullanıcı Yorumları

Ürünü satın almadan önce ürün hakkında daha fazla bilgi elde etmek isteyenler için özellikle kullanıcı yorumları alınan sonuçlara göre elde edilen olumlu ya da olumsuz deneyimler hakkında bilgi almanızı sağlar. Site üzerinden yapacağınız incelemeler özellikle yapılan yorumları inceleme imkanı bulabilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında merak ettiğiniz ayrıntılara ulaşım sağlayabilirsiniz.

Sixpad Fiyatı Nedir?

Üç parçadan oluşmakta olan set için belirlenmiş olan fiyat seçeneği kullanıcıların uygun fiyat seçeneği üzerinden ürünü satın almasını sağlamaktadır. Kampanya fiyatları özellikle aynı anda iki set satın almak isteyenlerin daha uygun fiyatlar üzerinden işlem yapmasını sağlamaktadır. Fiyatlar konusunda bilgi almak isteyenler site üzerinden yapacakları inceleme sayesinde detaylı bilgi elde edebilirler. Uygun fiyat seçeneklerinden faydalanmak isteyenler belirlenen fiyat seçeneğini inceleyerek en uygun seçeneği belirleyebilirler.

Sixpad Nasıl Satın Alınır?

Egzersiz aletini kullanmak isteyenler internet üzerinden verecekleri sipariş ile ürüne sahip olabilirler. Üç ayrı parçadan oluşmakta olan sixpad ihtiyaç duyduğunuz her durumda kolay kullanım imkanı sağlamaktadır. Gün içerisinde özellikle çalışmalarımıza devam ederken dilediğiniz şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Bu sayede egzersize ara vermeden daha fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. Aynı anda göbek, kol ve bacak kaslarınız üzerinde etkili olan alet kaslarınızın uyarılması sayesinde sıkılaşmalarını sağlamaktadır. Vereceğiniz siparişler ile beklemek zorunda kalmadan kısa süre içerisinde ürünü adresinize teslim alabilirsiniz.



Advertorial
Editör: Vitrin Haber