Başta merkez olmak üzere Bodrum, Çeşme ve Foça ilçelerinde birçok doğal güzellik ziyaretçilerini bekliyor. Şehre günü birlik düzenlenen turlarla gelebiliyorsunuz.

Daha çok vakit geçirip kendini doğaya vermek isteyenler uzun süreli bir tatil ayarlayabilir. İzmir ve ilçeleri kalacak yerler konusunda geniş seçenekler sunduğu için bu aşamaya fazla mesai ayırmanıza gerek kalmıyor. Otel arama işini daha pratik hale getirmek için Neredekal otel arama motoru üzerinden İzmir otelleri seçeneklerine bakabilirsiniz. Bölgede gezilecek yerlerin fazla ve güzel oluşu gelenleri kendine hayran bırakıyor. Saat Kulesi’ni duymayan kalmadığına göre altında hoş bir fotoğraf çektirebilirsiniz. Gün batımına hayran ziyaretçiler soluğu Kordon Boyu’nda alabilir. Kordon sevdiklerinizle uzun ve keyifli bir yürüyüş yapmak için tasarlanan özel alanların başında geliyor. Yemek konusunda da en az gezilecek yerler kadar geniş seçenekler sizi bekliyor. İzmir’de sevgilisiyle romantik bir akşam yemeği yiyecek olanlar genelde Tarihi Asansör’de bulunan restoranı tercih ediyor.

Özellikle evlilik teklifi edenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. İzmir’de ne yenir diyorsanız aklınıza gelebilecek birçok yemeğin en lezzetli halini buradaki mekanlarda bulabilirsiniz. Daha çok sebze ve deniz ürünleri  ağırlıklı yemeklerin yanı sıra başka lezzetleri de bulabilirsiniz. İzmir’in boyozunu, gevreğini ve kumrusunu bölgede meşhur olan işletmelerde her gün tadabilirsiniz. Birçok ilçesinde denize oldukça yakın masalarla balık keyfi yapabiliyorsunuz. Deniz ürünlerine meraklı ziyaretçiler midye yemek için rotasını Alsancak’a çevirebilir.

Yöreye has Ege yemeklerini tatmak isteyenler her ilçede meşhur bir lokanta ile karşılaşabilirsiniz. Gün boyu hareketli olan ve lezzetli yemeklere ev sahipliği yapan Kemeraltında Ege’ye has yemeklerini her zaman bulabilirsiniz. İzmir’de olduğunuz süre boyunca Alsancak Sevgi Yolu’na uğrayarak birbirinden özel kitapları sahaflarda bulabilirsiniz. Birçok hayvanı bir arada görebileceğiniz Doğal Yaşam Parkı’na gününüzün büyük bir bölümünü ayırmanız gerekebilir. Günün sonunda eve dönmek yerine kısa süreli bir tatil yapmayı düşünüyorsanız otel için Türkiye’nin otel arama motoru Neredekal.com’dan daha geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.

Advertorial


 

Editör: Vitrin Haber