İnsanlar artık, ağırlaşan dünya şartlarında kendilerine bir çıkış yolu aramaktadırlar. Yani endüstriyel dünyamızda insan, ekonomik hareketlerde bulunarak kendi geçimlerini sağlamak zorundalar. Nitekim bazı insanlar sadece geçimini sağlayabilmenin yanında ekstra olarak da aktif ekonomik hareketleri ile seyahat, alışveriş, araba almak ya da birçok masraflı hayalleri için para kazanmaya çalışırlar. Eskiden Para Kazanmak tamamen el becerisi, tarım ve hayvancılığa dayandığı için belli bir emek ve sabır gerektiren bir durum olmuştur. Günümüz dünyası ise giderek makineleşme, internet ortamının gelişmesi ve geniş kitlelere seslenmesi ile para kazanmak insanlar için eskiye nazaran daha da basitleşmiştir.

Peki insanlar sıfır masrafla para kazanabilir mi?

Bu internet ortamında mümkün. Bu avantajı sağlayan ise web siteleri ve sosyal medya mecralarıdır. Nitekim birçok insan bu mecralardan kendine has yöntemleri ile basit bir şekilde para kazanabiliyorlar.

Sıfırdan Sıfır Maliyet Web Sitesi Açmak

Eğer hiçbir masraf yapmayıp para kazanmak istiyorsanız google şirketinin kullanıcılarına sunduğu Blogger sitesi ile ücretsiz bir web sitesi edinebilirsiniz. Web Site açmadan önce , bir mail hesabınızı google de açmak ve aktifleştirmelisiniz. Sonra da Blogger uygulamasından kaydettiğiniz mailinizden bir web site açmalısınız. İlk etapta size her ürün sunulur. Yani bir web site için ne gerekiyorsa google size avantajını sunar. Eğer bu adımlara uyarsanız böylece ücretsiz bir web sitesi açmış olacaksınız.

Açtığınız Web Sitesinden Para Kazanmak

Ücretsiz olarak edindiğiniz web siteden para kazanmak istiyorsanız, bir reklam sitesine başvurmanız lazım. Öncelikle reklam sitelerine başvurmadan sitenizde belli zaman geçirmeli ve gerekli düzenlemeleri tamamlamalısınız. Şöyle ki; eğer site trafiğiniz ve içerikleriniz özgün olmaz ise Reklam Siteleri muhtemelen yaptığınız başvuruyu reddeder. O yüzden buna faal vermemek için öncelikle özgün ve dikkat çekici içerikler oluşturun. İçerikleriniz için de ilgiyi arttırmaya çalışıp site trafiğini yükseltin. Şüphesiz siteniz trafiğinde faal olursa, hiçbir reklam sitesi sizi reddedemez.

Reklam Sitelerine Başvurmak

Öncelikle en çok para kazandıran reklam sitesi yine google şirketinin Google Adsense sitesidir. Bu site milyonlarca web site sahiplerini içerisinde barındır. Web sitenizde reklam verirken site ziyaretçilerini rahatsız edecek düzeyde reklamlar sunmaz. Zaten reklam tipi otomatik reklamdır. İkinci bir reklam sitesi ise Wordego’dur. Wordego, Google Adsense sitesinden sonra en etkileyici reklam tiplerine sahiptir. Google Adsense kadar para kazandırmasa da cüzi miktarda para ödemesini yapar. Para ödemeleri de iki site de dahil olmak üzere Banka havalesi ile gerçekleşir. Bu iki site sizleri reddettiyse başka kazandıran site Reklam Ağacıdır. Reklam Ağacı da Wordego ve Adsense gibi ücretler kazandırır. Diğer sitelere nazaran kabul görme şartları hafiftir.

Daha fazla para kazanmak ve iş fikirleri öğrenebilmek için https://www.ekisajandasi.com/ sitesini incelemenizi öneririz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber