ÖTV zamları ve ikinci el araçlardaki artış, kişileri sıfır araçları almaya yönlendirmektedir. Birçok kişi bütçelerine uygun şekilde sıfır araba fiyatlarını araştırmaktadır. Sıfır araç fiyatlarında farklar markaya göre değişiklik gösterir. Coronavirüs salgınının etkileri, sıfır araba fiyatlarını da etkilemiştir.

Araba piyasasındaki durgunluk nedeniyle birçok marka, sıfır araçlarının tüketmek ve piyasayı canlandırmak için kampanyalar düzenlemektedir. Düzenledikleri kampanyalarla, kişileri sıfır araç almaya teşvik etmeye çalışılır.

Ev sahibi olmak ve araba sahibi olmak, kişilerin hayatları boyunca arzu ettikleri en temel ihtiyaçlar arasında yer alır. İnsanlar, bu ihtiyaçlarını karşılamak hem de kampanyalardan faydalanmak için sıfır araba modellerini araştırır.

Türkiye’de Satışı Olan Araba Modelleri ve Fiyatları

Türkiye’de Mercedes, BMW, Toyota, Suzuki, Volkswagen, Opel, Renault, Peugeot, Kia, jip, Honda, Fiat, Dacia, Citroen gibi birçok araç markası satış yapmaktadır. Kişiler, araba tercihlerinde fiyatları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurarak tercihler yapar. Tercih edilecek aracın hem kaliteli olmasına hem de uygun fiyatlı olmasına dikkat edilir.

Kira öder gibi ev ve araba sahibi olmak için güvenilir ve faizsiz kredi sunan şirketler tercih edilmelidir. 2020 Aralık ayında sıfır araba fiyatları şu şekildedir:

  • Citroen C-elyese 193 bin lira
  • Dacia Stepway turbo 160 bin lira
  • Dacia Duster 178 bin lira
  • Fiat egea sedan 124 bin lira
  • Ford Fiesta 208 bin 750 TL
  • Ford focus 200 bin 200 TL
  • Honda Civic 231 1200 TL
  • Hyundai 141 bin 600 TL

Faizsiz Araba Almanın Avantajları

Banka faizlerinin her geçen gün artması, kişileri faizsiz ve kredisiz ev alma seçeneklerini tercih etmelerini sağlamıştır. Peşinatsız, küçük taksitlerle ev/araba almak oldukça avantajlıdır. Bu sayede düşük bütçelerle, herkes ev/araba sahibi olabilir.

Taksitle ev alma ve araba alma seçeneklerinde komisyon oranı da bulunmaz. Yalnızca kişilerden çok cüzi tutarlarda çalışma bedeli talep edilir. Ayrıca kişiler ödeyecekleri miktarları kendileri belirler.

Sıfır araç fiyatları daha fazla artmadan, sunulan fırsatları ve kampanyaları avantaja çevirebilirsiniz. Birikimevim ile irtibata geçerek faizsiz, peşinatsız araba alma avantajlarından faydalanabilirsiniz. Birikimevim, kredi kullanmanıza gerek kalmadan, düşük maliyetlerle hayalini kurduğunuz ev ya da araç satın almanın fırsatlarını sunarak, hayalleri gerçeğe dönüştürür.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber