İnsan gücünün elverişli olmadığı durumlarda, her türlü ağır yük taşıma, kaldırma gibi hizmetlerinden ‘’Vinç’’ denilen ekipmanlardan yararlanılmaktadır. Birçok ağır sanayi, fabrika ve inşaat sektöründe genellikle vinçler kullanılır. Özellikle tercih edilen vinç çeşitleri; mobil vinçler ve sepetli vinçleredir. Mobil vinçlerin özelliği, 1 ton ila 1200 ton arasındaki yükleri kolaylıkla taşıma, bir yerden başka bir yere aktarma gibi faaliyetlere yardımcı olmaktır. Bu sayede birden fazla işçinin yapacağı işin tek seferde ve iş güvenliği açısından da daha güvenle yapılması en önemli katkılarındandır. Firmaların bünyelerinde vinç bulundurmaları maliyet açısından yüksek olacağı için genellikle mobil hizmetlerini tercih ederler.

Mobil Vinç ve Sepetli Vinçler Ne İşe Yarar?

Mobil vinçler genellikle araç üzerine yerleştirilen mekanizmalar ile sabit bir yerde durmayan hareketli vinçlerdir. Mobil vinçlerin sepetli vinç olarak da çeşidi bulunmaktadır. Ağır sanayi, fabrika, inşaat veya büyük yük gemilerinde malzeme indirmek, bindirmek ve bir noktadan başka bir noktaya taşımak amacı ile kullanılır. Sepetli vinçler de yine araç üzeri kullanılan ve ulaşılması zor olan yükseklikteki yerlerle malzeme veya yük taşıma, indirme gibi faaliyetleri yapabilme özelliğine sahip vinçlerdir.

Mobil vinç ve sepetli vinçleri kullanan deneyimli operatörleri ile işlenilen iş anlaşılan sürede güvenle tamamlanır. Vinçleri kullanan operatörler her türlü iş kanunu ve yönetmeliğine uygun donanımda ve gerekli sertifikalara sahip kişilerden oluşur. hizmeti veya sepetli vinç kiralama hizmetinden yararlanıldığında, vinç ile birlikte operatörleri yapılacak işin gereğini getirme konusunda tecrübelidir. Sepetli vinç kiralama hizmeti de mobil vinçlerdeki gibi saatlik, günlük veya haftalık olarak kiralanabilmektedir.

Canbey Vinç Kiralama Hizmetleri Nelerdir?

İstanbul ve çevresinde vinç kiralama hizmetlerini yerine getiren firmamız Canbey vinç ve Forklift Kiralama hizmetleri olarak misyonumuz ve vizyonumuz ilk önce iş güvenliği ve kaliteli iş verimliliğidir. Vinç kiralama konusunda köklü bir geçmişe sahip olmanın bilinci ile hizmet devamlılığımıza müşterilerimizden aldığımız güven ve destek ile devam etmekteyiz. Sektörlerdeki eksiklikleri görerek çalışma ve faaliyetlerimizi her geçen gün yenilemekteyiz. Maliyetlerin yüksek olduğu bilinci ile çalışmakta olduğumuz ve çalışmayı istediğimiz birçok firmaya uygun fiyatlar ile seçenekler sunmaktayız.

Müşterimize olan sorumluluğumuzun bilinci ile gerekli donanıma sahip personeller ile hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Gerek mobil fiyatları, gerekse sepetli vinç kiralama fiyatları veya diğer vinç ve forklift kiralama hizmetlerinde sunmuş olduğumuz düşük maliyetli fiyatlar ile işbirliğimizi sürdürmeyi amaç edinmekteyiz.

Canbey Vinç ve Forklift Kiralama olarak İstanbul ve çevresinde her türlü ağırlıktaki vinç taleplerinize uygun fiyat ve koşullarda hizmet vermekteyiz. Yapılacak işin mahiyeti, günü ve süresi hakkında vermiş olduğunuz bilgiler neticesinde kullanımınıza uygun vinçleri çalışılan alana yönlendiririz. İnsan gücü ile taşınması imkânsız olan ağır yük, makine veya malzemelerinizi güvenle taşır, fazladan işçi ve iş yükünüzü azaltmanıza destek oluruz.

Kiralamak istediğiniz vinç çeşitleri hakkında saatlik, günlük veya haftalık olarak hizmetlerimizden yaralanmak istediğinizi bildirmeniz yeterli olacaktır. Canbey Vinç kiralama ile mobil vinç kiralama fiyatları hakkında veya sepetli vinç kiralama fiyatları hakkında detaylı bilgiye sahip olmak, uzman danışmalarımızdan detaylı bilgi almak için www.canbeyvinc.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.



ADVERTORİAL



 
Editör: Vitrin Haber