Başkan Şenol Kaysi ziyarette gazeteci Aydoğan’a ismi yazılı milli forma hediye ederek, ziyarette şehit aileleri ve spor kulübü hakkında fikir alış verişi yaptı.

Şenol Kaysi, Ferhat bey gerçekten usta bir yorumcu ve başyazar, kendisinin milliyetçi ve vatansever duruşu bizleri her daim onurlandırmıştır. Bu ziyarette bizlere ve tüm şehit aileleri adına hizmet anısına onur plaketi vererek bizleri çok mutlu etmiştir dedi.

Aynı zamanda Milli Takım Antrenörü Şenol Kaysi; "Benim derdim Türk gençliğidir. ŞAGEFED Federasyonu ve Şehit yakınları gaziler ve korunmaya muhtaç çocuklar spor kulübü olarak canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin çocuklarına, işitme ve ortopedik engellilere, yetim, öksüz, anne baba ayrı, maddi durumu iyi olmayan, korunmaya muhtaç çocuklarımıza ücretsiz spor imkânı sunarak, onları kötü ortam ve alışkanlıklardan uzak tutup, dini ve manevi değerlerine bağlı bireyler yetiştirmektir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı spor ile boş vakitlerini değerlendirip sağlıklı bir şekilde zihinsel zekâlarını geliştirmek ve zararlı alışkanlık edinmelerine engel olmak Vatanına, Bayrağına Milli değerlerine önem veren çocuklar ve gençler yetiştirip bunların aralarından şampiyonlar yetiştirerek ülkemizi yurt dışında temsil ederek ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı okutmaktır" dedi.

Editör: Vitrin Haber