Cilt dostu Sebamed ürünleri cildin 5.5 pH seviyesini korur ve cildin doğal nem seviyesini dengeler. Her yaş grubuna özel olarak geliştirdiği ürünleri sayesinde dermatologlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir. Cilt bakım serisinde günlük bakımlara cevap verecek temizleyici, tonik, nemlendirici, dudak kremi, güneş kremi gibi daha birçok ürün çeşidini yelpazesinde bulundurmaktadır. Markanın önce çıkan ürünlerini birlikte inceleyelim.

Sebamed Sun Care Multi Protect SFP 30

Güneş kremi sadece yaz aylarında kullanılır algısı son derece yanlıştır. Aslına bakacak olursak cilt bakımının olmazsa olmaz ürünleri arasında güneş kremi gelmektedir. Yaz kış kullanıma uygun Sebamed güneş kremi cildi güneşin zararlı ışınlarına ve dış etkenlere karşı korur. Suya dayanıklı formülü sayesinde pratik kullanım imkanı sağlar.

Sebamed Sabun

Günlük cilt temizliğinde en çok tercih edilen ürünlerden biri de sabundur. Sebamed sabun her cilt tipi için özel olarak geliştirdiği çeşitleriyle sevenlerin beğenisini kazanmıştır.

En yaygın cilt problemleri arasında akne ve sivilce gelmektedir.  Yağlı ciltlerin sebum üretimi daha fazladır. Bu durum ciltte akne ve sivilce oluşumuna zemin hazırlar. Eğer cilt yeteri kadar temizlenmez ise bakteriler üreterek sivilcenin yayılmasına sebep olur. Sebamed Cleansing Bar kalıp temizleyici sabun, cildin ph seviyesini koruyarak cildi temizler. İçeriğindeki E vitamini sayesinde cildin doğal nem seviyesini korur.

Sebamed Bebek Şampuanı

Bebeklerin saç ve vücut temizliği ile pratik uygulama sağlayan Sebamed şampuan saç ve saç dersini nazikçe temizler. Nemlendirici özelliği sayesinde bebeğin saç ve vücudunu nemlendirirken yeni doğanlarda konak oluşumunu önlemeyi destekler. Göz yakmayan formülü ile bebeklere banyo sırasında konfor sağlayan Sebamed bebek şampuanı annelerin en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alır.

Sizde Sebamed saç dökülmesine karşı şampuan, Sebamed pişik kremi, Sebamed nemlendirici krem, sebamed deodorant ve tüm ürün çeşitlerini Dermakozmetika’da bulabilir, indirimli fiyat, hediye fırsatı ve kapıda ödeme imkanıyla hemen sahip olabilirsiniz.

Bu bir advertorial haberdir

Editör: Vitrin Haber