Medeniyet tarihine beşiklik etmiş İstanbul’un şehir merkezinde, denize sıfır konumda, yüksek getiri potansiyeline sahip, eşsiz mimariye sahip bir prestij abidesi projeye ne dersiniz? Teknik alt yapısı, nitelikli çalışanları ve örnek projeleriyle alanında bir dev olan Kuzu Grup, bu defa SeaPearl Ataköy ile yatırımcısını memnun etme gayreti içerisinde. 1200 metrelik sahil şeridiyle bir ilki yaşatan projede deniz yoluyla ulaşım da mümkün. Böylece İstanbul’un en büyük derdi trafikten uzak kalabilirsiniz. En çarpıcı manzara ise elbette deniz manzarası.

Üstelik kesintisiz. Projenin her bağımsız bölümü eşsiz deniz manzarasının tadını çıkarmak isteyenler için tasarlanmış. Şehrin merkezinde yer alması ile akla ilk gelen trafik problemleriyle boğuşma riskidir. Ancak bu proje, bu konuda da avantajlı bir konumda. Doğrudan ulaşımın “sahil yolu” adı verilen Rauf Orbay Bulvarı’ndan sağlandığı proje Atatürk Havalimanına sadece 2 km uzaklıkta.

Basın Ekspres ve E.5 karayolu üzerinden TEM bağlantısı mümkün. FSM köprüsüne 25, Boğaziçi (15 Temmuz) köprüsüne 17 km mesafededir. İstanbul’un ve dünyanın ünlü alışveriş merkezlerine yakınlığı ile dikkat çeken proje meşhur özel sağlık yatırımları olan özel hastanelere ve Bakırköy Devlet Hastanesi’ne de yakın bir konumdadır.

SeaPearl Ataköy projesini vazgeçilmez kılan diğer bir özellik ise hemen yanı başında yer alan 5 yıldızlı lüks oteldir. 202 oda ve 62 rezidansıyla müşterilerinin hizmetinde olan otelden yararlanmak mümkündür. Proje şehir merkezinde yalı keyfi yaşamak isteyenlere özel olmak üzere, 100 ünite ile sınırlı, 60 ay ve sıfır vade seçenekli cazip bir ödeme planı sunuyor. 120 ayda ödeme yapmak isteyenler için faiz oranı sadece 0,45.

Advertorial
Editör: Vitrin Haber