İnşaat sektöründe çeşitli yapıların oluşturulabilmesi için beton santrali kurulumlarına ihtiyaç vardır. Fabo firması ülkemizde kırma, eleme tesisleri ile beton santrallerinin kurulumlarını yapıyor. Sektörün durumuna ve iş sahası durumuna göre sabit beton santralleri ya da mobil beton santralleri kurulum taleplerinizi Fabo firmasından karşılayabilirsiniz.

Mobil Kurulumlar

Mobil beton santrali daha çok orta ve düşük bütçeli işletmeler tarafından talep edilen ve bu işletmelerin taleplerini daha düşük maliyetlerle karşılamak için kurulmaktadır. Mobil santraller bir gün içerisinde kurularak aktif duruma getiriliyor. Firmanın mobil santralleri tek şase üzerine kurulmuş ve ihtiyaç durumunda taşıyıcılar ile istenilen alana taşınabilmektedir.

Mobil Santrallerin Avantajları

Mobil santraller beton üreticilerine bazı avantajlar tanımaktadır. Bunlar arasında, dayanıklı olmaları, tır ile istenilen yere taşınabilme, kolay montaj, kolay bakım, düşük maliyet, ihtiyaca uygun özelliklerde farklı seçeneklerden faydalanma gibi avantajlar sunmaktadır. Ayrıca kaliteli ekipmanlar kullanılmakta ve bilgisayar kontrollü olarak kaliteli beton üretimi yapılabilmektedir.

Santral Kurulumu

Fabo sürekli olarak teknolojik yenilenmeyi sağlıyor ve müşterilerine yeni ürün sunumları yapıyor. Satılık beton santrali ihtiyacınız olduğunda Fabo firması size ihtiyacınıza uygun santral seçeneklerini sunacak ve istediğiniz alana kurulumunu yapacaktır. Firmanın ürünleri arasında seyyar ve sabit beton santralleri bulunuyor. Yeni ürünlerinde kullandığı yeni teknoloji sayesinde kurulum ve bakımı kolay olduğu için müşterilerine düşük maliyet ile santral sahibi olma fırsatı vermektedir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber