Sayılarla boyama seti resim yapmaktan çok daha fazlası! Mutluluk, sağlık, yaratıcılık ve özgürlük getiren bu aktiviteyi günlük rutininize ekleyerek değişimleri kendi gözlerinizle fark edebilirsiniz. Daisylineart olarak birbirinden farklı sayılarla boyama seti arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Setin içerisinde yer alan kaliteli boyalar ve fırçalarla birlikte ortaya göz alıcı bir resim çıkarabilir ve eserinizi sergileyebilirsiniz. Manzara resimleri, çiçekler, hayvan figürleri, ünlü ressamların tabloları ve çocuklar için hazırlanan özel setler arasından kendiniz ve sevdikleriniz için alışveriş yapabilirsiniz. Resimlerinizi yaparken size kolaylık sağlayacak masaüstü akrobat şövaleyi de sepetinize eklemeyi unutmayın!

Vintage Boyama Setleriyle Dekoratif Bir Mekan Yaratın

Daisylineart.com ile görüp yapmayı dilediğiniz tüm resimleri kendi emeğinizle yapabilirsiniz! Sayılarla boyama seti sayesinde herkes bir sanatçı olabilir. 3’lü vintage set ile sayılarla boyama maceranızın keyfini uzun süre çıkarabilirsiniz. Birbirleriyle uyumlu olarak tasarlanan 3’lü vintage setinde kadın figürü resmin ana öğesidir. Farklı desen ve renklerle bezenmiş tablolar yan yana asılabilir veya ayrı ayrı kullanılabilir. Sevdiklerinizle aynı temadaki farklı tabloları satın almak istiyor ama birbiriyle uyumlu tablolar bulamıyor musunuz? O halde 3’lü set tam size göre. Yakın arkadaşların veya aile üyelerinin birbirini hatırlayacağı ve yaşam alanlarında birbirinden izler bulabileceği tablolara göz atın.

Duvarları Süsleyen Sayılarla Boyama Eserleri

İlk defa sayılarla boyama ile resim yapmış olabilir ve ikinci tablonuzu satın alırken ilkiyle uyumlu olmasını isteyebilirsiniz. O zaman çiçek ve hayvan figürlü setleri mutlaka gözden geçirmelisiniz. Çiçek desenlerinin kadın figürüyle buluşumu otantik aynı zamanda anlamlı bir resim ortaya koyuyor. Farklı kadın figürlerinin farklı çiçeklerle buluşumu ise konsepti sürdürürken farklılıklara imkan veriyor. İç dünyanızı yansıttığını düşündüğünüz ve size anlamlı gelen resimleri evde sergilemenin tadına varın.

Bir kişinin yaşam alanındaki fotoğraflar ve resimler onun hayatına ve düşüncelerine dair fikir verir. Sanat, kişinin kendisini tanımasını ve başkalarıyla ilgili fikir edinmesine yardımcı olur. Kendinizle ve çevrenizdekilerle yeniden tanışıyormuş gibi düşünerek olanlara farklı bir gözle bakın. Sayılarla boyama setiyle iç dünyanızı ve duygularınızı dışa vurmanın farklı bir yolunu deneyin.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber