SAMSUN (AA) - Terme'de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştirilen bayramlaşmaya, Kaymakam Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme Cumhuriyet Başsavcıvekili İbrahim Şenol, AK Parti İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel, CHP İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, İYİ Parti İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Maytalman, Ramazan Bayramı'nın hayırlar getirmesini dileyerek, sağlık ve selametle nice bayramlara kavuşmayı temenni etti.

Kılıç ise Ramazan Bayramı'na ulaşmanın heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını belirterek, "Termeli hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. Sağlıklı, sıhhatli, huzurlu nice bayramlar temenni ediyorum." diye konuştu.

Bayramlaşma programının ardından Maytalman ve Kılıç ilçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Terme Devlet Hastanesini ziyaret etti.

- Çarşamba

Çarşamba'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Göl Restoran'da gerçekleştirilen programda Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım ve Belediye Başkanı Halit Doğan vatandaşların bayramını tebrik etti.

Bayramlaşma programına siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

- Havza

Havza Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Havza Belediye Başkanlığı tarafından belediye binası önünde bayramlaşma çadırı kuruldu.

Bayramlaşmaya, Kaymakam Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, MHP İlçe Başkanı Ferhat Gültekin, Belediye Meclisi üyeleri, eski Belediye Başkanı Murat İkiz, muhtarlar, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Nayman, katılımcıların bayramlarını kutlayarak, "Havza'da halkımızın huzur içinde bir bayram geçirmesi için emniyet müdürlüğümüz, jandarma komutanlığımız ve diğer kurumlarımız tarafından gerekli tedbirler alındı. Tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı tebrik kutlarım." dedi.

Özdemir ise bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren önemli zamanlardan olduğunu hatırlatarak, "Allah'ımıza şükürler olsun yeniden doyasıya kucaklaştığımız bayramlara kavuştuk. Bayrama ulaşmanın sevinci içindeyiz." dedi.

- CHP Havza İlçe Başkanlığında bayramlaşma

CHP İlçe Başkanlığındaki programda partililer bayramlaştı.

Bayramlaşmaya, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Havza İlçe Başkanı Halil Alkan, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Milletvekili Zeybek, Türkiye'nin farklı kültürel renklere sahip bir ülke olduğunu belirterek, bu kültürel zenginlik içinde bir bayrama daha eriştiklerini söyledi.

Kaynak: aa