sağlık sektöründeki ürünlerden biridir. Sağlık insan hayatı için en değerli parçadır. Sağlığı yerinde olmayan bir insan birçok farklı sorunla ya da hastalıkla karşılaşabilmektedir. Bu nedenle birçok insan her şeyden önce sağlıklı bir birey olmak istemektedir. Sağlıklı olan bir birey daha mutlu ve huzurlu bir hayat sürdürür. Bazı insanlar ise doğuştan yatalak olma ya da kaza vb sonucu yatalak olma durumunda olabilmektedir. Bu tarz insanlar sağlıklarını kaybettikleri için hem psikolojik ve hem de fiziksel açıdan mutsuz bir süreç geçirir. Mutsuz olan bir hasta da hem kendine hem de yakınlarına daha zor ve sıkıntılı bir süreç geçirtir.

Bu tür hastalar özellikle hareket etmede oldukça zorlanmaktadır. Bu nedenle bu hastalar hareketlerini ve temel ihtiyaçlarını yakınları ya da bakıcıları sayesinde yapmaktadır. Bu da hem hasta hem de yakını için oldukça zor bir süreçtir. Bunu düşünen bazı firmalar bu hastaların hareketini kolaylaştıracak bir yatağın üretimi için çalışmalara başlamıştır. İlk olarak Avrupa da ve Amerika da ortaya çıkan bu yatağa hasta yatağı denilmektedir. , elektrikli motora sahip olan ve bu motoru sayesinde hastanın hareket etmesine yardımcı olan oldukça özel bir yatak çeşididir. Bu ürün sayesinde hastanın hareketi kolaylaşmış ve hasta kimsenin yardımı olmadan tek başına hareket etmeye başlamıştır.

sayesinde hasta daha mutlu ve huzurlu bir süreç geçirmeye başlamıştır. Mutlu ve huzurlu bir süreç geçiren hastada hem psikolojik hem de fiziksel olarak daha sağlıklı bir konuma gelmektedir. Hasta karyolası sayesinde hastanın tedavi ve iyileşme süreci daha hızlı ve sağlıklı olmaktadır. Hasta yatağı birçok modeliyle felçli ve yatalak hastaların hizmetine sunulmuştur. Hasta yataklarının birçok farklı modeli bulunmaktadır. Bu modellerin tamamı elektrikle çalışır ve hastanın hareket etmesine olanak sağlar. Hasta yatağı normal yataklara oranla daha sağlam ve sağlıklı üründür. Antibakteriyel özelliğe sahip olan hasta yatakları sayesinde hasta bulaşıcı hastalıklara karşı korunmaktadır. Hasta karyolası ortopedik özelliği sayesinde hastanın daha iyi bir dinlenme süreci geçirmesine yardımcı olur.



ADVERTORİAL

 
Editör: Vitrin Haber