Ravza kurulduğu ilk dönemden itibaren doğal ve sağlıklı gıda ürünlerinin satışını gerçekleştiren markalardan biri olmuştur. Günümüzde online alışveriş olanağı da sunan işletme, müşterilerine fazlasıyla değer vermektedir. Özellikle de sağlık açısından oldukça faydaları bulunan yaş hurma satın almak için en doğru adres olarak nitelendirebiliriz.

Marka bünyesinde sadece yaş hurma değil aynı zamanda farklı hurma çeşitlerini de bulundurmaktadır. Bu açıdan Ravza oldukça geniş bir skalada müşterilerine ürün stoku sağlamaktadır. Aşağıda maddeler halinde sizlere markanın satışını gerçekleştirdiği hurma çeşitlerinden bazılarını sıraladık.

  • Zaviye hurma
  • Sukkari hurma
  • Yaş sukkari hurma
  • Zahidi hurma
  • Sugay çerez hurma
  • Rotana hurma
  • Müfettel kuru hurma

Belirttiğimiz hurma çeşitleri ve çok daha fazlası Ravza markasının bünyesinde satışa sunulmaktadır. İlgili kişiler Ravza’nın online web mağazasını ziyaret ederek alışveriş yapabilirler.

Sukkari Yaş Hurma

Ravza markasına ait olan Sukkari Yaş Hurma, içeriği ve özellikleri bakımından da fazlasıyla beğenilmektedir. Tadının güzel olmasının yanı sıra sukkari yaş hurmanın faydaları da insan vücudunda ve sağlığında yüksek oranda etkilidir.

Görünüm olarak orta büyüklükte, oval, şekerli ve hafif kabuklu olan sukkari yaş hurması aynı zamanda oldukça yumuşak dokuda ve kırmızı veya sarı renklerde olmaktadır. Ravza markasının bahçesinden çıkarak müşterilere sunulan ürünün faydaları saymakla bitmiyor.

Özellikle de hamilelik döneminde anne adaylarının sağlıklı beslenme konusunda ekstra bir önem gösterdiği dönemde süt arttırıcı özelliği nedeniyle sukkari yaş hurması fazlasıyla etkilidir. Böylece ilerleyen dönemlerde bebeğin gelişimi olumlu yönde desteklenir. Ayrıca sukkari yaş hurmanın içerisinde fazlaca yer alan A vitamini de göz sağlığını korumada etkili ve göz sinirleri için de oldukça faydalı bir besin kaynağı olarak karşımıza çıkar. Ürünü satın almak için tek yapmanız gereken E – Ravza online mağazasını ziyaret etmektir.

Sukkari Hurma Satın Almak İçin: https://www.e-ravza.com/sukkari-yas-hurma

Advertorial

Editör: Vitrin Haber