PUBG Mobile İçin Güncel UC Fiyatları Ne Kadar?

PUBG Mobile UC, bir yaşamda kalma mücadelesi oyunudur. Oyuna başlarken bir uçaktan atlayıp, dilediğiniz bir alana kendinizi bırakıyorsunuz. Devamında ise silah ve teçhizatların toplanması ile muharebeler başlıyor. Bu muharebeler de kuvvetli kalmak, oyun adında da yer alan yaşamda kalma mücadelesi sunarken bunun yanı sıra da güç elde etmeniz gerekiyor. Oyun ilk başlarken sizi zorlayabilir, bunun sebebi ise var olduğunuz bölgede çok sayıda bireyle tam zamanlı mücadele edebilmeniz adınadır. Oyunda tek, iki birey veya bir takım bir şekilde dostlarınızla da oynayabilmeniz olası. 100 birey bir şekilde uçaktan atlayan takım adına da, yaşamda kalmaya çalışırken ihtiyacınız olan ilerleyişi de tamamlamanız gerekmektedir.

PUBG Mobile UC Nereden Alınır?

PUBG UC, Pinci Amca'nın web sitesinde yer alan pubg uc fiyatları incelenerek; bunun sonucunda verilen karara göre alınır. Kendi ihtiyacınıza göre, size gereken tutarda PUBG Mobile UC'yi firmadan temin edebilirsiniz. PUBG Mobile UC'nin haricinde çokça oyunda ihtiyaç duyulan kod, para birimi veya buna benzer çokça ihtiyacınız olan ürünlere Pinciamca'nın web sitesi üstünden ulaşabilirsiniz. PUBG Mobile uc satın al ucuz yaparak sizlerde düşmanlarınıza karşı koyun ve onların aklını alın. Özel indirimleri sayesinde Pinciamca'dan alışveriş yapmanın tam sırası.

satın almak için   https://pinciamca.com/   sitesini ziyaret ediniz

Valorant Hakkında Detaylı Bilgi, VP Nedir Ne İşe Yarar?

Valorant oyunu her ne kadar yeni olsa da kısa süre içinde milyonlarca oyuncuya ulaşmış, MMOFPS türüne sahip bir oyunudur. Hem grup bazlı bir oynanışı olması hatta bireyselliği ön plana çıkabildiği durumlarda kendinizi gösterebileceğiniz bir yapıda olması birçok oyuncu için rekabet şehvetini ateşliyor diyebiliriz.

5 bireylik 2 gruptan meydana gelen ve bir haritada tespit edilen insanların Spike adındaki bir bombanın saldıran ekip doğrulusunda bulgu edilen alanda patlatılması ya da bütün rakip insanların öldürülmesi ile skor elde edilir. Dereceli ve derecesiz modu tespit edilen oyunda 13 turu kazanan ilk grup maçı kazanır. Dereceli modda şayet 12-12’lik bir skor elde edilirse tek bir maç ile uzatmak yerine 2 skor fark atan grup galibiyete ulaşır. Bunun yanı sıra Valorant’ın içinde VP Points denilen bir para birimi de bulunmaktadır. Çeşitli özellikler sahibi olmanızı sağlayan kostümler-silahlar ve birçok değişik eşyayı VP alımı yaparak temin edebilirsiniz. Keyifli bir Valorant deneyimi sürdürmek adına Valorant oyunu için VP Points temin etmeniz gerekmektedir. İncelemek isterseniz valorant ucuz vp fiyatlarını, daha önce de söylediğimiz Pinciamca’dan inceleyebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber