Promosyonlar işletmenizi dış dünyaya tanıtırken, sizlere yardımcı olan ürünlerdir. Üzerinde kurumsal kimliğinizin, logonuzun ve şirketinizi anlatan bilgilerin yer aldığı promosyon ürünleri, ortaklık ve iş yaptığınız şirketlere özel günlerde ve yılbaşında gönderilmek üzere tasarlanabilir. Dilerseniz sadece iş yerinizde kullanmak üzere de kurumsal kimliğinizi artıracak tasarımlar ve ürünler sağlayabilirsiniz.

Çeşit Çeşit Ajandalar

Aydın Color işletmesi, müşterilerine özel ürünlerin tasarımını ve basımını yapmaktadır. ajandalar konusunda geniş ürün yelpazesi bulunmaktadır. Deri kapaklı, hesap makineli, spiralli ve spiralsiz, sert sıvama, organizer şeklinde üretilmiş olanlar işletme bünyesinde hizmetlerden sadece birkaçıdır. Ürünlerini müşterilerine özel şekilde üreterek, onlara kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

Özel Kalemler

promosyon kalemler   her işletmenin vazgeçilmez ürünleri arasındadır. Hem iş yeri içerisinde hem de eşantiyon olarak işletmeler arası gönderilebilecek ürünler arasında yer alan kalemleri, siteden sipariş edebilirsiniz. Kendi kurumsal kimliğinizin yer alacağı bu özel ürünlerde, kendi belirlediğiniz bütçeye uygun olacak birden fazla seçenek olduğunu göreceksiniz. Müşterilerinin memnun olması ve dilediğini bulması için ürün yelpazesini, Aydın Color işletmesi her zaman geniş tutmaktadır.

Her Alanda Üretim

Promosyon ürünleri konusunda çalışmalar devam eden şirket, bugüne kadar, kartvizitlikleri, kupalar, teknoloji ürünleri, masaüstü ürünler, takvimler, tekstil ürünler, vip ürünler, deri ve kristal ürünler, ödüller, çerçeveler konusunda hizmet vermektedir. Daha sayılamayacak kadar çok seçeneğe sahip olan firma her zaman en iyiyi arayan müşterilerine harikalar sunmaktadır.

Advertrorial

Editör: Vitrin Haber