Bilgisayar ile uğraşan herkes zaman zaman bilgisayardan bir program ya da film indirmek ister. Arama motorlarında indirme ile ilgili arama yapıldığında birçok site karşınıza çıkar. Ancak bu sitelerin büyük çoğunluğu ya üyelik ister ya da içeriği zararlı yazılımlarla doludur. sitesi güvenle program ya da film indirebileceğiniz bir sitedir. 2015 yılında Dostindir.biz ismiyle hizmet veren geniş bir arşive sahip ve kaliteli hizmetler veriyor. Tüm alanlarda olduğu gibi gibi çeşitli programları indirme işlemlerinizi bu siteden rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Arşivinde Windows, Android, İOS işletim sistemlerine uyumlu tüm programlar, oyun türleri bulunuyor.

İndirme Kategorisi

Sitenin indirme kategori bölümünde, , güvenlik programı, ekran koruyucular, masaüstü programları, internet programları, mobil programlar, oyunlar, müzikler, sohbet programları gibi çok sayıda bölüm yer alıyor. İhtiyacınız olan her türlü programı bu kategoriden seçerek sorunsuz olarak indirebiliyorsunuz. Programlar arasında farklı uzantılara ait dosyaları açabilmeniz için o uzantıya ait convert programları, wifi şifre öğrenme programı gibi aklınıza gelen tüm programları bulabiliyorsunuz.

Lisanslı Programlar

www.dostindir.biz sitesine erişim yaptığınızda ve ihtiyacınız olan konu ile ilgili program indirmek istediğinizde, bazı programların lisanslarının ücretsiz, bazı programların lisanslarının ise ücretli olduğun görürsünüz. Genellikle oyun programlarının lisansları ücretlidir. Ancak Dostindir sitesinde sizler için bulundurulan programların büyük çoğunluğunun lisansı ücretsiz olarak size sunuluyor.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber