Güven, teknoloji, tasarım, hizmet ve güvenlik temel değerleri üzerine inşa edilen Profilist LED aydınlatma firması, 2016 yılından itibaren müşterilerine hizmet vermektedir. Kalite ve tasarımı ortak paydada buluşturan eşsiz ürünleri ile hemen hemen her ihtiyaca uygun aydınlatma seçenekleri bulunduran Profilist LED, modern tavan aydınlatma ve alüminyum LED profil gibi ürünleri ile dünya pazarına açılmış durumda.

ProfilistLED; otel aydınlatması, lineer LED aydınlatma, dekoratif LED aydınlatma, modern aydınlatma, kontemporan, teknik aydınlatma ve projeye özel ürün üretim ağı kategorilerinde hizmet vermektedir.

Modern Tavan Aydınlatma Ürünleri

1994 yılında faaliyete başlayan aile şirketi Profilist LED, 2022 yılında gelindiğinde değişen teknoloji ve estetik anlayışına cevap verebilmek adına birçok ürün tasarlamıştır. Bu doğrultuda özellikle üretimine başlanan modern tavan aydınlatma, birçok seçenek ile müşterilere sunulmaktadır.

Monte edildiği alana yeteri kadar ışık sağlamak amacı ile tasarlanan modern tavan aydınlatma siyah, beyaz, metal, krem ve daha birçok renkte üretilmektedir. Aynı zamanda internet sitesinde bulunan ölçü ve boyut bilgileri sayesinde evinizden güven ile alışveriş yapmak da mümkün hale geliyor. Sarkıt, tavan armatürleri, lambader, masa lambası, aplik kategorilerinde ve metal malzemeden üretilen aydınlatmaların 5 yıllık garanti süresi bulunmaktadır.

Alüminyum LED Profil

LED profil üretiminde en çok kullanılan maddelerden biri olan alüminyum metali sayesinde hem kullanıcıya hem üreticiye hem de doğaya birçok avantaj sağlanmış olur. Çokça tercih edilen alüminyum LED profilin bu derece rağbet görmesinin sebeplerinden bazıları şöyledir;

  1. Alüminyum iletken bir madde olduğundan dolayı elektronik devrede yer alan elemanların irtibatı daha kuvvetli bir şekilde sağlanmış olur.
  2. Alüminyum zehirleyici değildir, geri dönüştürülebilir ve doğa dostu bir metaldir.
  3. Yumuşak formda bulunan alüminyum, aluminyum LED profil kasa bölümünü üretme açısından oldukça pratiktir.
  4. Yumuşak olmasına karşın 15 katı daha fazla mukavemet özelliğe sahip olan alüminyum, LED profil üretiminde dayanıklılık sağlar.
  5. Elektriği iletmede başarılı olan alüminyumdan üretilmiş alüminyum LED profil, ısınan LED’in soğuk kalmasını sağlayarak armatürün kullanım ömrünü uzatır.

Alüminyum LED profil otel, ev, iş yerleri gibi birçok mekânda kullanabilir; lineer, çember, sarkıt ve daha nice formlarda tercih edebilirsiniz. Zevkinize uygun birçok çeşit aydınlatma ürününe www.profilistled.com internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber